Markalar İndirimde - Son Dakika
Magazin

Markalar İndirimde

Markalar İndirimde

Bayramda herkesin şık giyinmesi mümkün! Birçok marka, bayram için yaptıkları yüzde 70'e varan indirimlerle alışverişi kolaylaştırıyor.

15.08.2012 06:03

YÜZDE 70'E KADAR

Tüm ailenizi ve yakınlarınızı bu bayram Mudo City'lerde yüzde 70'e varan indirimlerle sevindirmek için daha fazla beklemeyin. Sezonun en trendi kıyafet, ayakkabı ve aksesuvarlarına şaşırtıcı fiyatlarla ulaşmak istiyorsanız, en yakın Mudo City'ye uğramanız yeterli.

ETİKETİN YARISI

Ayakkabı mağazalar zinciri FLO, düzenlediği kampanyalarla kazandırmaya devam ediyor. Türk Telekom ve Avea kullanıcıları, 31 Ağustos'a kadar; FLO mağazalarında yapacakları alışverişlerde, işaretli ürünlerde etiketin yarısını ödeyecekler.

ERKEKLERE ÖZEL!

Modern erkeklerin markası Dockers, bayram alışverişlerinin en maskülen durağı olacak. Üstelik bayram alışverişinizde Dockers'ın yazlık ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olabilir ve sonbahar 2012 koleksiyonuyla da tanışabilirsiniz.

İNDİRİMLİ VE HEDİYELİ

Erkek giyim markası Hatemoğlu, yaz koleksiyonunda yüzde 70'e varan indirimler yapıyor. Hatemoğlu mağazalarında yeni sezon takım elbise ise 199.50 liraya satılıyor ve yanında gömlek ile kravat hediye ediliyor. İkinci takım elbiseye ise ekstra yüzde 20 indirim yapılıyor.

MARKALARI UCUZA ALIN

Calvin Klein, Emporio Armani ve Gottex gibi birçok dünya markasını aynı çatı altında toplayan Mendo's, bayrama özel yüzde 50 indirim uygulamasını başlattı. Calvin Klein mağazalarında da uygulanacak bu kampanya ile bayramın coşkusunu iki kat yaşayacaksınız.

YENİSİ ESKİSİ BİR ARADA

Batik'in 2012- 2013 sonbahar/kış koleksiyonu farklı tarzlardaki temalarıyla, bu sonbaharda da her zevke uygun zengin tasarımlardan oluşuyor. Bayram alışverişi için Batik mağazalarına uğrarsanız, birbirinden iddialı yeni sezon koleksiyonlarını görebilir ya da yaz koleksiyonuna yüzde 70'e varan indirimle sahip olabilirsiniz.

BAYRAM TAKILARI

Aksesuvar markası So CHIC, 'Bayram Takıları' ile tam bir bayram havası estiriyor. So CHIC mağazalarından yapacağınız alışverişlerde; birinci ürüne yüzde 10, ikinci ürüne yüzde 15, üçüncü ürüne ise yüzde 20 indirimle sahip olabilirsiniz.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Markalar İndirimde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement