MasterChef All Star'da Sefa Hayallerine Veda Etti - Son Dakika
Magazin

MasterChef All Star'da Sefa Hayallerine Veda Etti

MasterChef All Star\'da Sefa Hayallerine Veda Etti

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef All Star'da Sefa, eleme bölümünde hayallerine veda etti. Yarışmacılar yaban turpu ve tarçın kullanarak yaratıcı yemekler yapmaya çalıştılar. İkinci turda Tanya ve Azize en iyi yemeği yaparak bir üst tura çıktılar. Son ikiye kalan Sefa ve Kerem arasından Sefa elendi. Sefa, veda konuşmasında gastronomi sektöründe başarılı olacağını belirtti.

25.09.2023 12:12

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef All Star dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Kerem, Sefa, Tanya, Azize, Barbaros, Dilara ve Sergen'in mücadele ettiği gecede Sefa hayallerine veda etti.

İki aşamalı oyunun oynandığı eleme gecesinde yarışmacılar ilk etapta yaban turpu ve tarçın kullanarak en yaratıcı ve lezzetli yemeği yapmaya çalıştılar. İlk turda başarılı olan isimler Sergen, Barbaros ve Dilara oldu.

MasterChef All Star'da yarışmaya veda eden isim Sefa oldu

İkinci tura kalan Kerem, Seda, Tanya ve Azize Danilo Zanna'nın imza tabağı "La Melanzane e La Ricotta'yı yapmaya çalıştı. Zorlu geçen mücadelenin sonunda turun en iyi yemeği yapan isimler Tanya ve Azize seçildi.

Son ikiye ise Sefa ve 2018 MasterChef ikincisi Kerem kaldı. Şeflerin kararının ardından MasterChef hayallerine veda eden isim Sefa oldu.

MasterChef All Star'da yarışmaya veda eden isim Sefa oldu

Veda konuşmasında duygusal anlar yaşayan Sefa, "Son 2-3 haftadır bir yorgunluğum vardı bunu da insanlar anlıyordur zaten. Tezgahın başına geldiğimde işimi en layığıyla yapmaya çalıştım.

Bu maceranın daha güzel olacağını hayal etmiştim. Burası için elimden geleni yaptım. Bu mesleği bırakmayacağım, sonuna kadar gideceğim.

Gastronomi sektöründe Türkiye'nin ve dünyanın benden kurtuluşu yok" dedi.

MasterChef All Star'da yarışmaya veda eden isim Sefa oldu

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin MasterChef All Star'da Sefa Hayallerine Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement