Neslihan Atagül, Hollywood yıldızlarıyla aynı filmde rol alacak - Son Dakika
Magazin

Neslihan Atagül, Hollywood yıldızlarıyla aynı filmde rol alacak

Geçtiğimiz hafta Amerika'nın en çok okunan dergilerinden olan HOLA'ya kapak olan Neslihan Atagül, Hollywood'un radarına girdi. Atagül, dünyaca ünlü yıldız Penelope Cruz ve İspanyol aktör Luis Tosar'ın yer aldığı 'En Los Margenes' filminden teklif aldı.

10.03.2021 00:08  Güncelleme: 08:22

Geçirgen Bağırsak Sendromu teşhisi konulan Neslihan Atagül, hastalığı nedeniyle rol aldığı Sefirin Kızı dizisinden ve farklı projelerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Yavaş yavaş kendisini toparlamaya başlayan Atagül, geçtiğimiz hafta ise Amerika'nın en çok okunan dergilerinden HOLA'ya kapak olmuştu.

ROL ARKADAŞLARI DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLAR OLACAK

Ünü Türkiye sınırlarını aşan başarılı oyuncu, dergiye kapak olduktan sonra Latin Amerikalı yapımcıların dikkatini çekti. Ülkemizdeki başarılı yapımları da takip edilen Neslihan Atagül'ün, dünyaca ünlü yıldız Penelope Cruz ve İspanyol aktör Luis Tosar'ın rol aldığı 'En Los Margenes' filminden teklif aldığı öğrenildi.

BU HAFTA YAPIMCILARLA GÖRÜŞECEK

Bu hafta içinde filmin yapımcıları ile online bir görüşme yapacak olan güzel oyuncu, ekiple anlaştığı takdirde yıl sonunda çekimlere katılacak. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise ünlü yönetmen Juan Diego Botto yapacak.

Neslihan Atagül, Hollywood yıldızlarıyla aynı filmde rol alacak
Neslihan Atagül, Hollywood yıldızlarıyla aynı filmde rol alacak
Neslihan Atagül, Hollywood yıldızlarıyla aynı filmde rol alacak

Son Dakika Magazin Neslihan Atagül, Hollywood yıldızlarıyla aynı filmde rol alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • :)): Dünya Türkiye de çekilen dizilerde rol almak için sıraya girmişken Neslihan Hanım da hollywood gitmiş :)))) 10 2 Yanıtla
  • .....: hastayım ayağına şekil şükül yapıp hollywood setleri için dergilere kapak olmak. etik değil. 9 0 Yanıtla
    sanane: ne alaka zaten uzun bir süredir tedavi görüyormuş bu yeni bir şey değil belki hastalığı iyileşti yada azaldı ne güzel yeni filmi çıkacak bu kıskanmayın 0 0
  • mine: Kadın hasta ölecek film setlerinde bu kadar mı açsınız 6 1 Yanıtla

Advertisement