Netflix'in yeni soygun filmi Lift için fragman yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Netflix'in yeni soygun filmi Lift için fragman yayınlandı

Netflix\'in yeni soygun filmi Lift için fragman yayınlandı

Netflix, farklı karakterleri bir araya getiren macera-komedi filmi Lift için ilk fragmanı paylaştı. Kevin Hart'ın başrolde yer aldığı yapım, havada gerçekleşecek bir soygunu konu alıyor. Film, 12 Ocak'ta Netflix platformunda yayınlanacak.

07.11.2023 11:06  Güncelleme: 11:09

Farklı kategorilerden film ve dizileriyle abonelerini cezbetmeye çalışan Netflix, yeni soygun filmi Lift için ilk fragmanı yayınladı. Tamamen havada gerçekleşecek bir soygunu ele alan bu macera-komedi yapımı, birbirinden bağımsız karakterleri tek ekipte bir araya getiriyor.

Netflix'in komedi filmi Lift 12 Ocak'ta çıkacak

Netflix, komedi-macera türünü yeni soygun filmi Lift ile büyük ilgi uyandırdı. Kevin Hart'ın başrolde yer aldığı yapım, bir yolcu uçağından 500 milyon dolarlık altın çalmak isteyen ekibi ele alıyor. Havada soygun planlayan grubun başına gelen komik olaylar işleniyor.

Yönetmenliğini The Italian Job ve Straight Outta Compton filmlerinden tanıdığımız Gary Gray'ın üstlendiği Lift, klasik bir soygunun tüm eğlencesini vadediyor. Ancak tüm bu olaylar heyecan verici şekilde 40 bin fitte yaşanıyor.

Netflix, bir oturuşta bir sezon bitiren kullanıcılarına müjdeyi verdi!

Filmde başrol karakter olan Hart, aralarında Vincent D'Onofrio ve Gugu Mbatha-Raw'un da bulunduğu bir ekip kuruyor. 40 bin fit yükseklikteki bir uçakta altın hırsızlığı yapmayı hedefleyen Cyrus karakterini canlandırıyor.

Suçluları durdurma çabalarını ise Black Mirror'dan tanınan Interpol ajanı rolünde Mbatha-Raw üstleniyor. Jean Reno ise soygun planını harekete geçiren ve fidye teslimatını planlayan rolüyle kadroya dahil oldu.

Netflix, Lift filmini 12 Ocak 2024'te platformundan yayınlayacak. Lift, Hart'ın daha önce Central Intelligence ve Jumanji: Welcome to the Jungle gibi projelerindeki başarısını devam ettirmeyi amaçlıyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Magazin Netflix'in yeni soygun filmi Lift için fragman yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement