O Kaküllü Kızla Çok Dalga Geçmişlerdi! - Son Dakika
Magazin

O Kaküllü Kızla Çok Dalga Geçmişlerdi!

O Kaküllü Kızla Çok Dalga Geçmişlerdi!

Ebru Gündeş, sahnede müziğe başladığı günlerde kendisiyle dalga geçenleri andı.

18.02.2013 06:03  Güncelleme: 09:27

Ebru Gündeş; "Hani kaküllü bir genç kız vardı; elbiseleriyle dalga geçmişlerdi. O günlere gidelim" diyerek şöhret olduğu yıllardaki şarkılarını söyledi.

Şarkıcı Ebru Gündeş; Günay'da yedinci kez sahneye çıktı. Geceye 'Dönülmez Akşamın Ufkundayız'la başlayan sanatçı, sahneden konuklarına şöyle seslendi: "Pek çok kişi, müziğe başladığım günleri hatırlar. Hani kaküllü genç bir kız vardı; hatırlıyorum da, elbiselerimle çok dalga geçmişlerdi. İşte şimdi o günlere gidelim..." Bu sözlerin ardından Gündeş; 'Demir Attım Yalnızlığa', 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda' adlı şarkıları söyledi. Geçen hafta "Rock da söyleyebilirim" diyen sanatçı; Şebnem Ferah'ın 'Sil Baştan' şarkısını da seslendirdi.

SOSYETİKLER DE ORADAYDI

Gündeş sahneye, Lübnan'lı modacı Zuhair Murad imzalı gümüş renkli, sırt dekolteli, tek omuzdan askılı bir kostümle çıktı. Programının ikinci bölümünde ise Lanvin imzalı, altın renkli bir elbise giydi. Gündeş'i dinleyenler arasında; Neşet- Şirin Yalçın, Elif Dürüst, Derin Mermerci, Wilma Elles- Kerem Göğüş ve Hanzade Boyner de vardı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin O Kaküllü Kızla Çok Dalga Geçmişlerdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement