Oğlu Konuştu! Vefat Eden Oya Aydoğan'ın Vasiyeti Yerine Getirilecek - Son Dakika
Magazin

Oğlu Konuştu! Vefat Eden Oya Aydoğan'ın Vasiyeti Yerine Getirilecek

Ünlü sanatçı Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğdu, annesinin, vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı'na defnedileceğini açıkladı.

15.05.2016 15:37  Güncelleme: 08:15

7 günlük yaşam savaşını kaybeden ünlü sanatçı Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğdu, "Bu süreçte yanımızda olan bize dua eden herkese teşekkür ediyoruz. Vasiyeti, bir isteği vardı. Ulus Mezarlığı'nda gömülme isteği vardı. Oraya defnedilecek." dedi.

Evinde patates kızartması yerken fenalaşan ve aort yırtılması teşhisiyle hastanede tedavi altına alınan 59 yaşındaki Oya Aydoğan'ın ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri hastaneye akın etti. Hastaneye gelen sanatçı Seda Sayan konuşmakta güçlük çekerek başsağlığı diledi. Nuri Alço, oyuncu Tolga Güleç ve Yeliz Şar da hastaneye gelenler arasındaydı.

ANMA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğdu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aydoğdu, "Eminim ki bütün Türkiye'nin çok sevdiği benim en değerlim 1 hafta verdiği yaşam mücadelesini kaybettik. Yarın (bugün) 14.30'da Cemal Reşit Rey Kongre Salonu'nda anma töreni düzenleyeceğiz. Ardından da Levent Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı'nda toprağa vereceğiz." dedi.


VASİYETİ YERİNE GETİRİLECEK

Gurur Aydoğdu, annesinin vasiyetinin yerine getirileceğini belirterek, "Bu süreçte yanımızda olan bize dua eden herkese teşekkür ediyoruz. Vasiyeti, bir isteği vardı. Ulus Mezarlığı'nda gömülme isteği vardı. Oraya defnedilecek. Ameliyattan güçlü çıktı. Ne yazık ki 1 hafta sonra bu kötü haberi aldık. Allah'ın takdiri." şeklinde konuştu.

Oyuncu Tolga Güleç, "Anneler gününde başlayan bu serüven bugün son buldu. Umudumuz vardı, bugün bitti. Bazı gerçekleri kabul etmek zorundayız. İnşallah cennette Kemal Sunal'la, Kayahan'la buluşurlar." diye konuştu.

Oyuncu Yeliz Şar ise, "Hepimizin başı soğolsun. Çok sevdiğim ablamdı. Genelde büyüklerimiz olsun kim olursa olsun kaybettikten sonra 'çok iyi insandı' derdik. Gerçekten benim çok samimi ablamdı. Sözün bittiği yer." ifadelerini kaydetti.




Oğlu Konuştu! Vefat Eden Oya Aydoğan\'ın Vasiyeti Yerine Getirilecek
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Oğlu Konuştu! Vefat Eden Oya Aydoğan'ın Vasiyeti Yerine Getirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • AYAN: O kadar vatan evlatların yanında çok ucuz kaliyosun haber yapılmaya değmez bence 25 38 Yanıtla
  • mehmet 22: boğazına fazla büyük ve sert aldı patlattı 1 31 Yanıtla
  • karadenizli: En geç kırk sene sonra bir çoğumuz ölmüş kalanımızda altına işiyor olacak..Sadece kendini çok önemli bir varlık gibi görenler için bu sözüm 29 0 Yanıtla
  • ali aluç: eşine nadir rastlanan oya aydoğan hanımefendiye allah rahmet etsin mekanı cennet ruhu şad olsun sanat güneşi sönmesiyle hayat son buldu sahiplerine sabırlar versin ve başları sağolsun 20 2 Yanıtla
  • istanbulu: anası ölmüş adamın hiç umurunda değil dir nalet olsun sana be adam 3 16 Yanıtla
  • yanlız kurt: sen çokmu doğru yaşıyon lan hiçmi kul hakkı yemedin 13 1 Yanıtla
  • 1907: Hatay a veda mı? 0 6 Yanıtla

Advertisement