Oyuncu Tuvana Türkay, aileye girdi! Sevgilisi İzzet Antebi'nin ailesiyle yemek yedi - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Tuvana Türkay, aileye girdi! Sevgilisi İzzet Antebi'nin ailesiyle yemek yedi

Yaz başından bu yana iş insanı İzzet Antebi ile birliktelik yaşayan oyuncu Tuvana Türkay, önceki akşam Tarabya'daki bir restoranda erkek arkadaşının ailesiyle tanıştı. Aileye giren Türkay'ın ve ailenin neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

30.09.2022 00:14  Güncelleme: 11:17

Oyuncu Tuvana Türkay, yaz başından bu yana iş insanı İzzet Antebi ile aşk yaşıyor. İkili, önceki akşam Tarabya'da bir restoranda görüntülendi. Tuvana Türkay, Antebi'nin ailesiyle tanıştı.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Yemek yedikleri mekandan sevgilisi Antebi'nin elini tutarak çıkan Türkat, soruları yanıtsız bıraktı. Müstakbel kayınvalidesi ve kayınbabası ile tanışan oyuncunun utangaç tavırları da dikkatlerden kaçmadı. İzzet Antebi'nin annesi ile babası restorandan çıkış yaparken gazetecilerin kendilerini çektiğini görünce "Biz ünlü değiliz ki?" diyerek kahkaha attılar.

İZZET ANTEBİ KİMDİR?

İzzet Antebi, 1 Haziran 1977 tarihinde dünyaya geldi. Ünlü işadamı Moris Antebi'nin oğludur. Kariyerini ailesiyle birlikte yürüttüğü aile şirketinde ilerleten İzzet Antebi, şirketin yönetiminde söz sahibidir. Giyim üzerine faaliyet gösteren firmanın İstanbul ve İzmir'de üretim tesisleri bulunmaktadır. İzzet Antebi, bir dönem farklı lokasyonlarda hizmet veren restoranların da sahibidir.

Oyuncu Tuvana Türkay, sevgilisi İzzet Antebi'nin ailesiyle tanıştı
Oyuncu Tuvana Türkay, sevgilisi İzzet Antebi'nin ailesiyle tanıştı
Oyuncu Tuvana Türkay, aileye girdi! Sevgilisi İzzet Antebi\'nin ailesiyle yemek yedi
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Oyuncu Tuvana Türkay, aileye girdi! Sevgilisi İzzet Antebi'nin ailesiyle yemek yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement