Russel İçin Şekilden Şekle Giriyor - Son Dakika
Magazin

Russel İçin Şekilden Şekle Giriyor

Russel İçin Şekilden Şekle Giriyor

Müzik dünyasının en seksi isimlerinden biri olan Katy Perry, kocası Russell Brand'i elinde tutmak için şekilden şekle giriyor.

18.08.2011 03:00

Çapkın bir erkeği elde tutmak zor zanaat! Seks bağımlılığı yüzünden tedavi gören ve çapkınlığıyla nam salmış olan Russell Brand ile evlenen Katy Perry, her gün farklı bir kadına dönüşmek zorunda...

HER GÜN FARKLI BİRİ OLUYOR

Kocasının aklının başka kadınlarda kalmasını engellemek ve her zaman kendisiyle ilgilenmesini sağlamak isteyen Perry, saçından tırnağına kadar her gün yenileniyor. Farklı kostümler giyen, saçlarını sık sık boyatan Perry; yakınlarına "Russell'ın dikkati çabuk dağılıyor. Onun her zaman benimle ilgilenmesi, aklının bende olmasını istiyorum. Bu yüzden onun için sürekli farklı bir kadına dönüşüyorum" diyor.

DENEMEDİĞİ KOSTÜM KALMADI

OYUNCAK ASKER

Sahne performansları için de ilginç kostümler seçen Perry, eşiyle katılacağı bir parti için 'Kurşun Asker' kostümü giydi.

TATLIDAN FARKI YOK

Brand, şimdi dünyanın en seksi kadınlarından biriyle birlikte. Brand, her gün eşini daha seksi bir giysiyle görüyor.

İDEAL DENİZCİ

Perry'nin arkadaşları, "Russell'ı tahrik etmeden elinde tutması imkansız. Bu yüzden her yolu deniyor. Denizci kostümü Russell'ın en sevdiklerinden biri" diyor.

SEVİMLİ ÇİZGİ KARAKTER

Eğlenceli kimliğiyle tanınan Perry, 'Şirinler'in 'Şirine'sine benzemek için saçlarını boyattı ve üzerinde onun resminin olduğu bir elbise giydi.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Russel İçin Şekilden Şekle Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement