Sefillere Döndü! - Son Dakika
Magazin

Sefillere Döndü!

Anne Hathaway, büyük yapımlarda yer alabilmek için ağır diyetler ve saatlerce spor yaptı. Ancak tüm bunlar yüzünden güzelliğinden ve sağlığından oldu!.

14.07.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LES MISERABLES

Anne Hathaway son filmi 'Les Miserables'daki rolü için ilk olarak saçlarını kısack kestirdi. Ardından günlerce sadece mercimek yiyerek 15 kiloya yakın kilo verdi. Bu ağır rejim yüzünden Hathaway, tanınmayacak derecede zayıfladı ve vücudu zayıf düştüğü için kolunu zedeledi.

THE DARK KNIGHT RISES

Kedi Kadın' kılığına girmek ve aksiyon sahnelerinde yer almak, çoğunlukla romantik komedilerde yer alan Hathaway için çok zor oldu. 10 ay boyunca çok ağır bir şekilde spor yaptı.

THE DEVIL WEARS PRADA

2006 yılında çekilen ve Hathaway'e şöhretin kapılarını açan bu fim için genç oyuncu bir ay içinde 5 kilo vermek zorunda kalmış. Bunun için de, bu süre zarfında sadece sebze ve balık yemiş.

BECOMING JANE

Bu rol için belini inceltmeye çalışan Anne Hathaway, yeterince kilo veremediği için tüm çekimler boyunca korse kullanmak zorunda kalmış. Sonunda beline zarar vermiş!

1982 doğumlu Anne Hathaway; yapımcıların kamera karşısında görmek istediği kadına benzemek için çok aç kalmak ve çok spor yapmak gerektiğini söylüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Sefillere Döndü!
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sefillere Döndü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement