Serdar Ortaç Müziği Bırakıyor ve Köye Yerleşiyor - Son Dakika
Magazin

Serdar Ortaç Müziği Bırakıyor ve Köye Yerleşiyor

Serdar Ortaç Müziği Bırakıyor ve Köye Yerleşiyor

53 yaşındaki Serdar Ortaç, takipçileriyle yaptığı son canlı yayında müziği bırakacağını ve köye yerleşip namaza başlayacağını açıkladı. Serdar Ortaç, 'Namaza başlayacağım ama zamanı değil. 60'larda başlayacağım. Şimdi namaz kıl, akşam sahneye çık, içki versinler. Ne işe yaradı? Sevap mı yapıyorum günah mı? Beni bu hayatta en çok ne mutlu eder? Beni hiçbir şey mutlu etmez. En ivedi şekilde Allah'ın rahmeti beni mutlu eder.' şeklinde konuştu. Ayrıca, 'Köye yerleşeceğim, bu veda turnem. 60 ili gezeceğim, bitirip emekli olacağım. Kesin karar verdim, 2024'te yokum, bırakıyorum. Olgunluğumun doruğundayım, eski züppe hallerime mi döneyim?' dedi.

24.08.2023 10:06

53 yaşındaki Serdar Ortaç, takipçileriyle yaptığı son canlı yayında ise müziği bırakacağını ve köye yerleşip namaza başlayacağını açıkladı:

Namaza başlayacağım ama zamanı değil. 60'larda başlayacağım. Şimdi namaz kıl, akşam sahneye çık, içki versinler. Ne işe yaradı?

Sevap mı yapıyorum günah mı? Beni bu hayatta en çok ne mutlu eder? Beni hiçbir şey mutlu etmez. En ivedi şekilde Allah'ın rahmeti beni mutlu eder.

"Köye yerleşeceğim, bu veda turnem. 60 ili gezeceğim, bitirip emekli olacağım. Kesin karar verdim, 2024'te yokum, bırakıyorum. Olgunluğumun doruğundayım, eski züppe hallerime mi döneyim?"

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Serdar Ortaç Müziği Bırakıyor ve Köye Yerleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement