Serenay Sarıkaya Derin Yırtmaçlı Elbisesiyle Zor Anlar Yaşadı - Son Dakika
Magazin

Serenay Sarıkaya Derin Yırtmaçlı Elbisesiyle Zor Anlar Yaşadı

GQ Türkiye'nin ödül töreninde kırmızı derin yırtmaçlı elbisesi ile tüm bakışları üzerine çeken Serenay Sarıkaya, gece boyunca dekoltesine hakim olmakta zorlandı.

14.11.2014 10:37  Güncelleme: 11:02

GQ Türkiye, 2014'te başarıları ve tarzlarıyla dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. 'GQ Men Of The Year' ödül töreni önceki akşam Four Seasons Hotel Istanbul At The Bosphorous'da gerçekleşti.

GECE BOYU FRİKİK VERDİ

Gecede Serenay Sarıkaya 'Yılın Kadını' seçildi. "Pes ettiğim dönemlerimde hep yanımda olan biricik annem için alıyorum" diyerek ödülünü annesine adadı. Kırmızı derin yırtmaçlı elbisesi ile dikkat çeken Serenay Sarıkaya gece boyunca frikik vermekten kurtulamadı.



Serenay Sarıkaya Derin Yırtmaçlı Elbisesiyle Zor Anlar Yaşadı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Serenay Sarıkaya Derin Yırtmaçlı Elbisesiyle Zor Anlar Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • yikilsin saraylar: Gosterdinmi iyice bakiim masaallah iyice goster de iyice gorelim halk zati bunalmis is yok guc yok 11 4 Yanıtla
  • hardd: müşteri toplamak. . . 8 1 Yanıtla
  • ali: sen ne kadar utanmaz bir kadınsın?Senden nefret ediyor bu millet!!! 5 3 Yanıtla
  • 44: bak hepizimiz açmış bakıyoruz 5 1 Yanıtla
  • ...: bu insanlar nasıl oluyor da haber olabılıyorlar ve bunların aılelerı yok mu be kardeşim. . haber sitelerınde boyle ınsanları gordukçe ınsan hayattan nefret edıyor. . . en guzelı durumunu duzeltıp gıdeceksın sakın bır köye, boyle rezıllıklerı gormeyeceksın, ınternetle falan alakayı bıtıreceksın. . . kafanı dınleyıp, ıbadetını yapacaksın. . rezıl ınsanlar gormekten hayattan soğuduk. . . 6 0 Yanıtla
  • SERBIA: PREELEPA SER! <3 SER WE LOVE YOU! 0 1 Yanıtla

Advertisement