Sevda Kuşun Kanadında 17. Bölümde Ömer Asım'ın Gerçek Kimliğini Öğreniyor - Son Dakika
Magazin

Sevda Kuşun Kanadında 17. Bölümde Ömer Asım'ın Gerçek Kimliğini Öğreniyor

Sevda Kuşun Kanadında 17. bölümde Ömer, Asım'ın gerçek kimliğini öğreniyor. Sevda Kuşun Kanadında 17. bölümde neler yaşanacak sorusunun cevabı haberimizde. Sevda Kuşun Kanadında 17. bölümle ilgili her şey haberler.com'da.

09.12.2016 11:05  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevda Kuşun Kanadında 17. bölümde neler yaşanacak sorusunun cevabı haberimizde. Sevda Kuşun Kanadında 17. bölümde Ömer, Asım'ın gerçek kimliğini öğreniyor. TRT 1'in sevilen dizisi Sevda Kuşun Kanadında 17. bölümde Ömer, Asım'ın gerçek kimliğini öğrenecek. Geçtiğimiz hafta Solaklı'nın isteğiyle Kıbrıs Mücahidi Asım'ın peşine düşen Ömer, Solaklı'nın oyununa geldiğini öğrenince karşı hamle yapmaya karar verir. Asım'ın aslında bir kahraman olduğunu öğrenir ve Cemil Ateş'le birlikte düşmanlarının işini bitirecek bir plan yapar. Asım kendisine emanet edilen ve annesi Rumlar tarafından şehit edilen Zeliş'e yeni bir aile bulmak için çaba gösterir. Asım'ın bu konudaki en büyük destekçisi Doktor Elif'tir. Elif'in ablası gazeteci Leyla, Zeliş'i Kıbrıslı bir ailenin yanına vermeye çalışır. Asım'la yüzyüze gelir. Amiral'in hedefinde ise Zafer'in fabrikasında çalışan işçiler vardır! İşçileri provoke eder, greve götürür. Bir yandan da solcu öğrencileri işçilere destek vermeleri için devreye sokar. Amaç, kaos oluşturmaktır. Zafer grevi öğrenince karşı atağa geçer. Ömer de bu çatışmann içine girer. Ve yine kan akar. Sevda Kuşun Kanadında 17. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında olacak.

SEVDA KUŞUN KANADINDA 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sevda Kuşun Kanadında 16. bölümde Tümay'ın vurulması ve sonrasında Zafer Erbay'ın yaşadığı bunalım ekrana geliyor. Tümay'ın babasına gerçekleri göstermek için seçtiği "ölümcül plan" kusursuz işlemiştir. Tümay kurşunların hedefi olmuştur ve babası Zafer Erbay'ın kolları arasındadır. Peki herşeye hükmetmesine rağmen can evinden vurulan kudretli Zafer Erbay hayatının en zor anında ne yapacak?

SEVDA KUŞUN KANADINDA HİKAYESİ

Sevda Kuşun Kanadında, bir kuşak hikayesi… 1968-70'leri ilk defa milli bir bakış açısıyla ele alıyor. Çarpıcı aşk öykülerini anlatırken getirirken o dönemin siyasal ve sosyal arka planını da yansıtıyor. O dönemde yaşanan olayların bugüne şaşılacak derece benzediğini gösteriyor. Bu vesileyle ülkemizde gerçekleştirilmek istenen hain darbe kalkışmasının da köklerine iniyor ve olaylar, ilk paralel devlet yapılanması çalışmalarına da büyük ölçüde ışık tutacak sahnelerle birlikte akıyor.



Dizide bunların yanı sıra, bugünkü iktidarı yoğuran Mehmet Zahit Kotku, Sami Efendi, Necip Fazıl Kısakürek, Sezai Karakoç, Cemil Meriç, Şule Yüksel Şenler ve Necmettin Erbakan gibi ünlü siyaset ve kültür-sanat adamlarının mücadelelerine de yer verilirken, bu mücadeleye karşı tuzaklar kuran, ülkeyi kaosa sürükleyen ve onlara yataklık eden, cemaat adı altında faaliyet gösteren karanlık örgütlenmelere de değiniliyor.

SEVDA KUŞUN KANADINDA OYUNCULARI


Sevda Kuşun Kanadında 17. Bölümde Ömer Asım\'ın Gerçek Kimliğini Öğreniyor

Son Dakika Magazin Sevda Kuşun Kanadında 17. Bölümde Ömer Asım'ın Gerçek Kimliğini Öğreniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement