Sezen Aksu'dan Fahir Atakoğlu'na Öpücük - Son Dakika
Magazin

Sezen Aksu'dan Fahir Atakoğlu'na Öpücük

Sezen Aksu\'dan Fahir Atakoğlu\'na Öpücük

Bostancı Gösteri Merkezi'nde 4 bin kişinin karşısına çıkan Sezen Aksu, şarkılarıyla olduğu kadar yaptığı açıklamalarla da hayranlarına unutulmaz bir gece....

16.05.2013 13:03

Bostancı Gösteri Merkezi'nde 4 bin kişinin karşısına çıkan Sezen Aksu, şarkılarıyla olduğu kadar yaptığı açıklamalarla da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Fahir Atakoğlu'nu tebrik etmeye çalışan sanatçı, yanlışlıkla orkestra şefinin dudaklarına bir buse kondurdu.

Ayaklı Gazete'nin haberine göre; Atakoğlu'nun eşine seslenen Aksu, "Biraz dudağıma yakın oldu ama hiç de fena olmadı. Uzun süre olmuştu, öpüşmeyi unutmuşum" diyerek, kahkahayı bastı.

Üç saat sahnede kalan Sezen Aksu'yu izlemeye gelenler arasında annesiyle aynı adı taşıyan Şehriban Hanım da vardı. Aksu, bir dönem evsahibi olduğu Şehriban Hanım'la ilgili şu anısını anlattı: " Onno Tunç'la aşk yaşarken onun evini kiralamıştık. Mithatcan küçük, evde aşk yaşamıyoruz. Perdelerin arkasından öpücükler atıyorduk birbirimize..."

Sezen Aksu, kendisini kahvaltıya davet eden bir hayranına "Oğlum Mithatcan da yıllardır davet ediyor. Eşeğe evlenmek, bana dinlenmek yasak" yanıtı verince, salonda kahkaha tufanı koptu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sezen Aksu'dan Fahir Atakoğlu'na Öpücük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement