Sinan Akçıl'dan çocukluk anıları ve müzikal itiraflar - Son Dakika
Magazin

Sinan Akçıl'dan çocukluk anıları ve müzikal itiraflar

Sinan Akçıl\'dan çocukluk anıları ve müzikal itiraflar

Sinan Akçıl, çocukluk yıllarına dair anılarını paylaştığı bir programda, evde küçük bir sahne kurarak misafirlere bilet sattığını söyledi. Lise yıllarında müziğe olan tutkusunu ifade eden Akçıl, milliyetçi ve muhafazakar bir popstar olduğunu belirtti ve Boşnak bir kızla evlenmek istediğini dile getirdi. Ayrıca, müzikal konusunda egoları olduğunu itiraf etti ve halk konserlerinde duyguları yakalamaya çalıştığını söyledi.

26.10.2023 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Programda çocukluk yıllarına dair açıklamalarda bulunan Sinan Akçıl eve gelen misafirlere evde küçük bir sahne kurduğunu ve kendisini izlemeleri için bilet sattığını söyledi.

Lise yıllığına "Sen benim için sadece 8 yıllık bir engelsin, müziğimi engelleyemezsin" diye yazdığını belirten Akçıl, okul duvarına "Senden kurtuluyorum ve müziğime kavuşuyorum" yazdığını ifade etti.

"Boşnak Kızı ile Evlenmek İsterim"

Programda milliyetçi ve muhafazakar bir popstar olduğunu belirten ünlü şarkıcı, "Evlensem bir Boşnak kızı ile evlenmek isterim" dedi.

Müzikal konusunda egoları olduğunu belirten Akçıl, "Empatik olmaktan bazen sempatik olamıyorum." İtirafında bulundu. "Halk konserlerinde halkın dertlerini dert, aşklarını aşk ediniyorum, duygularını yakalamaya çalışıyorum. Şarkılar sayesinde her çiçekten bal alabiliyorum" dedi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Sinan Akçıl'dan çocukluk anıları ve müzikal itiraflar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement