Survivor Finalini İzlemenin Ücreti Dudak Uçuklatıyor - Son Dakika
Magazin

Survivor Finalini İzlemenin Ücreti Dudak Uçuklatıyor

Survivor 2016'da finali Kıbrıs'ta izlemenin 2 kişilik maliyeti 4 bin lira. Sadece izleyiciden 500 bin lira toplanacak. Buna rağmen 611 oda tamamen doldu.

27.06.2016 17:06

Milliyet Cadde yazarı Sefa Karahasan, Kıbrıs'taki Survivor finali öncesi önemli ayrıntıları köşesine taşıdı. Buna göre bu sezon finalin yapılacağı otel değişti. Otelin 611 odası tamamen doldu. 2 kişinin finali izlemesinin maliyeti ise 4 bin TL.

TALEP KARŞILANAMADI

Daha önce Kaya Artemis Otel'de düzenlenen final ise bu sene Nuh'un Gemisi'nde yapılacak. AcunMedya, bu sene Kaya Artemis Otel'den 250'nin üzerinde bir oda talep etti. Bu talep, yarışmanın final haftası olduğu dönemde karşılanamayacak durumda olunca, final Nuh'un Gemisi Otel'e alındı. Bir sorun veya sıkıntı yok.

OTELİN BÜTÜN ODALARI DOLDU

Nuh'un Gemisi Otel'de de final için hummalı bir çalışma var. Bu hafta otelin tüm odaları kapanmış. 611 oda full. Yarışma için ekipler bugün Ada'ya gelmeye başlayacak. Acun Bey'in de finalden bir gün önce otele yerleşmesi bekleniyor. Suit bir odada kalacak Acun Bey'in rahat çalışması için tüm ince ayrıntılar düşünülmüş.

BİN 200 KİŞİLİK İZLEYİCİ

Final için yaklaşık bin 200 kişilik alanda da çalışmalar başladı. Finali izlemek için kişi başı 350 TL ödemek gerekiyor. İki kişi finali izleyeyim, otelde kalayım derse, iki gece için ödeyeceği ücretin toplamı 4 bin TL. Sadece izleyiciden toplanacak ücret yaklaşık 500 bin TL.

MEDYAYA KONUŞMAYACAK

Bunun yanında final Ramazan ayına denk geldiğinden çalışmalar da iftara göre ayarlandı. Yarışmanın canlı yayını iftarın ardından başlayacak. Acun Bey bu sene yarışmayla ilgili medyaya konuşmama kararı aldı. Bu nedenle, Ada'ya gazeteci daveti de olmadı.

Survivor Finalini İzlemenin Ücreti Dudak Uçuklatıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Survivor Finalini İzlemenin Ücreti Dudak Uçuklatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • mehmet: dünyada o kadar fakir insan varken brileri hep kerizler sayesnde zengin oluyor acun bir zamanlar sunucuydu unutmayın kerizler 24 2 Yanıtla
  • hoops: millet keyfin elinden şaşmış. Allah akıl fikir versin 9 0 Yanıtla
  • osman: şu bızım mıllet kadar MAL DANGALAK baska mıllet varmıdır gercekten merak edıyorum? ulan DANGALAK mıllet bu acunu zengın eden sizsınız baska kımse degıl ! sonra bu adam 32. ferrarısını 23. lamborghınısını alınca vayyyy beee ne zengın adammm heeee dıye agzınız acık bakmayın donun aynada MAL SURATINIZA BAKIN! ızlemeyın programlarını gıtmeyın porgramlarına ızlemeyın tv8 en azından sızın vıcdanınız rahat olur tıpkı suanda benm vıcdanımın rahat olması gbı ! ızlemeyın ızlettrmeyın kardesım bu kdr basit 3 1 Yanıtla
  • ayse: 500 sehidin verildigi ulkefe cooooooook onemli yarisma izleyin siz....aman kacurmayin.. 1 1 Yanıtla

Advertisement