Türkan Şoray'ın Zor Anları - Son Dakika
Magazin

Türkan Şoray'ın Zor Anları

Türkan Şoray\'ın Zor Anları

Türkan Şoray, TRT 1'in yeni dizisi 'Bir Zamanlar Osmanlı- Kıyam'ın galasında zor anlar yaşadı.

14.03.2012 06:03  Güncelleme: 09:02

Türkiye'nin en ünlü isimlerinin yer aldığı bir proje olan Bir Zamanlar Osmalı-Kıyam'ın tüm set ekibi ve oyuncuları dizinin galasında bir araya geldi.

Türkan Şoray, Cemal Hünal, Aslı Tandoğan, Tolga Karel, Fırat Tanış ve Hazım Körmükçü'nün rol aldığı, TRT 1'in yeni dizisi 'Bir Zamanlar Osmanlı- Kıyam'ın galası City's'de yapıldı.

Galada; dizide Hatice Sultan'ı canlandıran "Türk Sinemasının Sultanı" lakaplı Türkan Şoray, basın mensuplarından gördüğü yoğun ilgi nedeniyle zor anlar yaşadı. Normal zamanda da çok heyecanlı bir yapıya sahip olan Türkan Şoray'ın sırf heyecanı yüzünden canlı yayınlara bile mecbur kalmadığı sürece katılamadığı biliniyor. Filmlerde döktüren Türkan Şoray gerçek hayatta heyecanına yenik düşüyor.

DİZİYİ SATTIK

Dizinin galasındada; TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ve tüm oyuncu kadrosu, Patrona Halil İsyanı'nı anlatan dizinin ilk bölümünü birlikte izledi. Çok heyecanlı olduğunu belirten Genel Müdür Şahin şöyle konuştu:

"Belki 20 diziye ayıracağımız vakti bu diziye ayırdık. Hem kaliteli iş çıksın, hem de az eleştirilelim istiyoruz. Biz dizimizde tarihle ilgili doğru bilgileri izleyiciye sunacağız. Bu arada diziyi yayına koymadan rekor fiyatla yabancı bir kanala sattık; bu bir ilk."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Türkan Şoray'ın Zor Anları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement