Ünlü oyuncu Londra'da oyunculuk eğitimi verecek - Son Dakika
Magazin

Ünlü oyuncu Londra'da oyunculuk eğitimi verecek

Ünlü oyuncu Londra\'da oyunculuk eğitimi verecek

Bir yıl önce Londra'da hizmete soktuğu oyunculuk okulunu pandemi nedeniyle kapatan Tuvana Türkay, 15 Temmuz'da yeniden açıyor. İngiltere'de yaşayan hayranları Türkay'ı büyük bir heyecanla bekliyor.

02.06.2021 08:13  Güncelleme: 10:41

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Güzel oyuncu Tuvana Türkay, bir yıl önce Londra'da North Finchley'de "T'acTing Talent Studio" adıyla bir oyunculuk okulu kurmuştu.

Burada yaşayan hayranlarından yoğun ilgi gören Türkay, pandeminin araya girmesiyle okulunun kapısına kilit vurup İstanbul'a dönmüştü. Londra'da hayatın normale dönmesiyle Tuvana Türkay da okulunun kapılarını yeniden açıyor. Pandemi sürecinde İngiltere'deki hayranlarının mail bombardımanına tutulan Türkay, yoğun talep üzerine önümüzdeki günlerde Londra'ya uçacak.

Kayıt almaya başlayan okul, 15 Temmuz'dan itibaren eğitime kaldığı yerden devam edecek. Bugüne kadar tablolarını New York, Miami, Roma ve Londra gibi dünyanın farklı sanat başkentlerinde sergileyen çağdaş sanatçı Laura Margarita, Venedik Bienali'nden davet aldı!

59. Venedik Bienali'nde eserlerini sergileyecek olan cemiyetin ünlü ismi, davetten büyük mutluluk duymuş. Ancak bu yıl mayısta yapılması planlanan bienal, pandemi nedeniyle bir yıl ertelenmiş. Nisan 2022'de yapılacak olan 59. Venedik Bienali'ne şimdiden hazırlanmaya başlayan başarılı sanatçıyı ben de kutluyorum.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Ünlü oyuncu Londra'da oyunculuk eğitimi verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement