Tuvana Türkay ve Seçkin Özdemir'in İlk Görüntüsü Ortaya Çıktı - Son Dakika
Magazin

Tuvana Türkay ve Seçkin Özdemir'in İlk Görüntüsü Ortaya Çıktı

Tuvana Türkay, Seçkin Özdemir ile başrolünü paylaştığı 'Bir Nefes Yeter' filminin setinden ilk görüntüyü paylaştı. Fotoğrafın altına "yeni sevgili" notu düşmesi kafaları karıştırdı.

18.12.2016 11:52  Güncelleme: 12:08

Geçtiğimiz günlerde Bir Nefes Yeter filmi çalışmalarının başladığı duyurulmuş, başrol oyuncuları açıklanmıştı. Bugün itibariyle çekimleri başlayan filmin setinden görüntü paylaşarak heyecanını dile getiren Tuvana Türkay, hayranlarını heyecanlandırdı.

İKİ AŞIK OLACAKLAR

Kiralık Aşk dizisinden tanınan Seçkin Özdemir ile Kara Para Aşk dizisiyle tanıdığımız Tuvana Türkay, yeni projede iki aşığı canlandıracaklar. Bir Nefes Yeter filmi ile ilgili bilinen detaylardan birisi, ağır bir dram ve tutkulu bir aşkı konu alacak olması. Oyuncuların takipçileri şimdiden ikiliyi birbirine yakıştırmış haldeler.

'YENİ SEVGİLİ' ETİKETİ KULLANDI

Önce Alper Potuk, daha sonra Rafet El Roman ile aşk yaşadığı iddia edilen Tuvana Türkay'ın, şimdi de Seçkin Özdemir ile ilişkisi irdeleniyor. Film setinden rol arkadaşlarıyla fotoğrafını paylaşan Türkay, fotoğrafın altında "yeni sevgili" etiketi kullandı.

İşte Tuvana Türkay'ın Bir Nefes Yeter filmi setinden Instagram paylaşımı:

Tuvana Türkay ve Seçkin Özdemir'in İlk Görüntüsü Ortaya Çıktı

Tuvana Türkay ve Seçkin Özdemir\'in İlk Görüntüsü Ortaya Çıktı

Son Dakika Magazin Tuvana Türkay ve Seçkin Özdemir'in İlk Görüntüsü Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement