Ünlü Sanatçı Şener Şen Torunuyla Poz Verdi - Son Dakika
Magazin

Ünlü Sanatçı Şener Şen Torunuyla Poz Verdi

Ünlü Sanatçı Şener Şen Torunuyla Poz Verdi

Ünlü sanatçı Şener Şen, torunuyla birlikte poz verdi. Şen'in torunuyla olan benzerliği dikkat çekiyor. Kızı Bengü Şen'in kızıyla sürekli vakit geçiren ünlü sanatçıya dedelik çok yakışıyor yorumları yapıldı. Tiyatro gösterileri ve provaları sonrası torunun yanında soluğu alan Şener Şen, tüm vaktini küçük torunuyla geçiriyor. Ayrıca, Şener Şen'in 'Zengin Mutfağı' adlı tiyatro oyunu kapalı gişe oynuyor. Oyunda Şen'e eşlik eden genç oyuncuların performansları da izleyicilerden tam not alıyor.

19.08.2023 23:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MustafaBarisDurak Medya'da yer alan habere göre ünlü sanatçı Şener Şen torunu ile poz verdi. Türk sinemasının unutulmaz ismi olan Şen'in torunu ile olan benzerliği dikkat çekiyor. Kızı Bengü Şen'in kızıyla sürekli vakit geçiren ünlü sanatçıya dedelik çok yakışıyor yorumları yapıldı.

Tiyatro gösterileri ve provaları sonrası torunun yanında soluğu alan duayen isim tüm vaktini küçük "Şen"le geçiriyor.

ZENGİN MUTFAĞI İLE KAPALI GİŞE OYNUYOR

Büyük usta Şener Şen'i, yıllar sonra tiyatro sahnesine döndüren 'Zengin Mutfağı', kapalı gişe oynuyor.

Vasıf Öngören'in yazdığı hiciv dolu oyunda yeniden Lütfü Usta karakterine hayat veren Şen'e eşlik eden Kutay Sandıkçı, Gizem Ergün, Onay Kaya ve Uğur Arda Başkan gibi genç oyuncuların performansları da izleyicilerden tam not alıyor.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Ünlü Sanatçı Şener Şen Torunuyla Poz Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement