Ünlü Şarkıcı Fedon, Akyaka Kadın Azmağı'nda Turladı ve Yüzdü - Son Dakika
Magazin

Ünlü Şarkıcı Fedon, Akyaka Kadın Azmağı'nda Turladı ve Yüzdü

Bodrum'da yaşayan ünlü şarkıcı Fedon, Akyaka Mahallesindeki Kadın Azmağı'nda tekne turu yaptıktan sonra serin sularında yüzdü. Fedon, tur sırasında tekne kaptanı Şadi Kaptanı teşekkür ederken, Kadın Azmağı'nın güzelliğine hayran kaldığını belirtti. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Enis Arıkan, turun ardından Kadın Azmağı'nın serin sularında keyifli bir zaman geçirdiler.

23.06.2023 09:27  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Fedon, Akyaka Kadın Azmağı'nda önce turladı, sonra yüzdü

MUĞLA - Bodrum'da yaşayan ünlü şarkıcı Fedon, Ula'nın Sakin Kent unvanlı Akyaka Mahallesindeki ünlü Kadın Azmağında önce tekne turu yaptı, ardından Kadın Azmağı'nın serin sularında yüzdü.

Akyaka'ya oyuncu Enis Arıkan ile birlikte gelen Fedon, Kadın Azmağı tekne turu için kooperatifin en renkli siması Şadi Durmaz'ın elektrikli teknesi ile Azmak turuna çıktı. Tur teknesinde tekne kaptanı Şadi Kaptanı teşekkür eden Fedon, "Kadın azmağındayız. Muhteşem bir tur yaptırdılar. Bizi ağırlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ünlü şarkıcı Fedon ve oyuncu Enis Arıkan, tekne turunun ardından Kadın Azmağında bulunan bir ahşap bölüme çıkarak buradan Kadın Azmağı'nın serin sularına kendilerini bıraktılar.

Ünlü Şarkıcı Fedon, Akyaka Kadın Azmağı\'nda Turladı ve Yüzdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ünlü Şarkıcı Fedon, Akyaka Kadın Azmağı'nda Turladı ve Yüzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement