Vahide Gördüm Kimdir? (Muhteşem Yüzyıl) - Son Dakika
Magazin

Vahide Gördüm Kimdir? (Muhteşem Yüzyıl)

Vahide Gördüm Kimdir? (Muhteşem Yüzyıl)

Muhteşem Yüzyıl'a hastalığı nedeniyle veda eden Meryem Uzerli'nin yerine Muhteşem Yüzyıl'ın yeni Hürrem Sultanı Vahide Gördüm oldu.

19.06.2013 11:38  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vahide Gördüm İzmirli Yunan göçmeni bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Babası kamyon şoförü, annesi ev hanımı olan Gördüm, lisede grafik okudu, daha sonra İktisat Fakültesine girdi ama aklı oyunculuktaydı. Sınavlarına girdiği 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazandı. Okul birincisi olarak bitirdiği DEU GSF Tiyatro Bölümü'nde, en büyük desteği hocası Özdemir Nutku'dan gördü. Mahallenin en güzel kızı olan Vahide, "ben evlenmeyeceğim" dedikten 2 ay sonra AST oyuncusu Altan Gördüm ile evlendi.

Okuldan mezun olunca eşiyle birlikte Ankara'ya yerleşti ve AST'a girdi. 1994'te kızları Alize dünyaya geldi. Daha sonra Devlet Tiyatrosu'nun teklifini kabul edip Adana'ya gitti. Vahide Gördüm 2003'de yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan Kozan rolü ile televizyon dünyasına adım attı ve tanındı. Gördüm ailesi İstanbul'a yerleşti. Hemen arkasından Hırsız Polis dizisindeki Fulya rölüyle seyirci karşısına çıktı. 2006'da İlk Aşk filminde Çetin Tekindor'la başrolü paylaştı. Vahide Gördüm, 2007 yılından beri Annem adlı dizide Zeynep Eğilmez karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Vahide Gördüm Kimdir? (Muhteşem Yüzyıl) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement