War of the Worlds'de kavga eden Turabi Çamkıran, yarışmadan ayrıldı - Son Dakika
Magazin

War of the Worlds'de kavga eden Turabi Çamkıran, yarışmadan ayrıldı

Survivor ile adını duyuran Turabi Çamkıran, ikinci kez katıldığı War of the Worlds yarışmasında kavga etti. Güvenlik görevlilerinin zor sakinleştirdiği Turabi, "Onurum 1 milyon dolardan daha önemli" diyerek yarışmadan çekildi.

01.11.2019 07:28  Güncelleme: 07:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'daki başarısıyla adını duyuran Turabi Çamkıran, geçtiğimiz yıl şampiyon olduğu "War of the Worlds" yarışmasına yeniden katıldı. Çamkıran, War of the Worlds adıyla Amerika'da oldukça ünlenen yarışmada oyun esnasında bir yarışmacıyla kavga etti.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ZOR SAKİNLEŞTİRDİ

Başarısı ve hırsıyla her daim adından söz ettiren Turabi, oyun esnasından bir yarışmacı kendisine tepki gösterince sinirlerine hakim olamadı. Güvenlik görevlilerinin zor sakinleştirdiği Çamkıran, yarışmadan çekilme kararı aldı.

War of the Worlds'de kavga eden Turabi Çamkıran, yarışmadan ayrıldı

"KORUMALAR OLMADIĞI ZAMAN O TAVUĞUN BÜTÜN KEMİKLERİNİ KIRARIM"

Yaşanan kavga sonrası Instagram hesabından paylaşım yapan Çamkıran "Onurum 1.000.000$'dan daha önemli. Eve kendi isteğimle dönüyorum. (Diskalifiye diye bir şey yok!) Çünkü bu kavgadan sonra yarışma evine dönersem, etrafta korumaların olmadığı zaman o tavuğun bütün kemiklerini kırarım." dedi.

War of the Worlds'de kavga eden Turabi Çamkıran, yarışmadan ayrıldı

5 MİLYON TL KAZANDI

Survivor'dan sonra ABD'nin en çok izlenen yarışması The Challenge katılan Turabi, burada da şampiyon olmuştu. Başarısıyla yarışmaya damga vuran Turabi, yaklaşık 5 milyon TL'lik ödülün de kazanmıştı.

War of the Worlds\'de kavga eden Turabi Çamkıran, yarışmadan ayrıldı

Son Dakika Magazin War of the Worlds'de kavga eden Turabi Çamkıran, yarışmadan ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • fenerli: niye o kadar laf yerken acun abi acun abi affet özür dilerim derken onurun önemli değlmiydi 70 4 Yanıtla
  • dehşet: ne olursa olsun biraz milliyetçi olun turabi TÜRK ve MÜSLÜMANDIR o yüzden herzaman haklıdır vesselam nokta 26 20 Yanıtla
    Karamurat: Türk ve Müslüman olmak insanlara otomatik haklı olma özelliği vermez. Yanlış her yerde her inançta her millette yanlıştır. 19 4 DEMİR: İslama göre haklı olmanın ölçüsü, Türk ve Müslüman olmak değil kardeşim.. Adalet kavramı islamın en temel kavramlarındandır. adaleti ırka ve dine göre belirlersek, zalimlerden hiçbir farkımız kalmaz.. vealeykümselam. 16 1 nasii: turabi çamkıran türk değil, kürtür anne babasının komşusuyuz. not: ben kürt değilim. 4 6 Nuktedan: Sen eğer müslüman olsaydın haklı olmak için haksızlığa uğramak gerektiğini bilirdin utanman olsa zaten bole fitne yazmazdın 2 0 lazoglu: turabi mardin kiziltepeli 0 0
  • HLe: Nereye gitse kavga gürültü uyumsuz biri 25 5 Yanıtla
  • OSMANOĞLU : GERÇEKTEN OLAY BUNDAN İBARETMİYDİ. YOKSA KAYBEDECEĞİNİ ANLAYINCA PİSLİK Mİ YAPTI. TARTIŞILIR. 22 2 Yanıtla
  • şenol: Kaybedeceğini anlayıp çamura yatmış yeme bizi turabiiiii 11 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement