Hastalığı nedeniyle gözlerden uzak yaşayan Ferdi Tayfur'un son hali dikkat çekti - Son Dakika
Magazin

Hastalığı nedeniyle gözlerden uzak yaşayan Ferdi Tayfur'un son hali dikkat çekti

Yıllar önce geçirdiği yüz felci nedeniyle gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlayan arabesk müziğinin usta isimlerinden Ferdi Tayfur, beyazlayan saçları ve sakallarıyla dikkat çekti.

19.10.2022 13:46  Güncelleme: 14:11

Arabesk müziğinin usta isimlerinden Ferdi Tayfur, yıllar önce yüz felci geçirdi. Rahatsızlığın ardından gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlayan Tayfur'un son hali merak konusu oldu.

BEYAZLAYAN SAÇLARI VE SAKALLARI GÖZLERDEN KAÇMADI

Geçtiğimiz haftalarda kızı Tuğçe Tayfur'un nişan törenine dahi katılmayan Tayfur, menajeriyle verdiği pozla ortaya çıktı. Sanatçının menajeri, sosyal medya hesabından vaktinin çocuğunu evden geçiren 76 yaşındaki Tayfur'la fotoğrafını yayınlayarak "Can cana, yan yana. Her zaman olduğu gibi her konuda yanım da yanımız da" notunu düştü. Kilo aldığı görülen sanatçının beyazlayan saçı ve sakalı da dikkat çekti.

İşte Ferdi Tayfur'un son hali:

FELÇ GEÇİRDİKTEN SONRA EKRANLARDAN UZAKLAŞTI

Usta sanatçı Ferdi Tayfur, 2011 yılında yüz felci geçirdi. Şeker hastalığından dolayı sağlık sorunları yaşayan ve doktorların bir süreliğine şarkı söylemesini yasakladığı Tayfur, uzun yıllardır ekranda uzak bir hayat yaşıyor.

Hastalığı nedeniyle gözlerden uzak yaşayan Ferdi Tayfur\'un son hali dikkat çekti

Son Dakika Magazin Hastalığı nedeniyle gözlerden uzak yaşayan Ferdi Tayfur'un son hali dikkat çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mert çelik: devrı cokdan kapandı 36 138 Yanıtla
  • Mustafa Toktan: FERDİ BABA... Sen Sesinle, Şarkılarınla, bestelerinle öyle ölümsüz eserler bıraktın ki; Bundan adın gibi emin olabilirsin... Yeryüzünde Türk'ler var oldukça kıyamete kadar şarkıların dinlenecek, Filmlerin izlenecek. Bizler elbet öleceğiz ve üç gün sonra unutulavağız. Fakat Sen... Şarkılarınla, eserlerinle ölümsüzleştin. Şanlıurfa’dan Sevgiler Saygılar…! 13 1 Yanıtla
  • Mustafa Toktan: FERDİ BABA; Sevenlerin, Ezilenlerin, Gurbettekilerin sesi tesellisi olmuş... Yüce milletimizin Gelenek göreneklerini, Acılarını, Kederlerini, Aşklarını, sevgilerini ve kutsalını layıkıyla içine sindirmiş ve bu manada halkı için fevkalade harika, kıyamete kadar dinlenecek, Ölümsüz güzel eserler vermiş, Gerçekten eli öpülecek sanatkâr, yiğit ve inanmış Türk evladı; FERDİ TAYFUR… Şanlıurfa’dan Sevgiler Saygılar…! 6 1 Yanıtla

Advertisement