Zehra'nın Görüntülerine "Üzüldüm" Diyen Hülya Avşar Tuzağa Düştü - Son Dakika
Magazin

Zehra'nın Görüntülerine "Üzüldüm" Diyen Hülya Avşar Tuzağa Düştü

Kızının sigara içtiği görüntülere "üzüldüm" diyen Hülya Avşar'ın tuzağa düştüğünü belirten Milliyet Cadde yazarı, "Annesinin tepki verdiğini gördüler ya Zehra'ya rahat vermezler" dedi.

14.06.2017 09:08  Güncelleme: 09:22

Geçtiğimiz hafta gazetelerde Zehra Çilingiroğlu'nun bir mekanda sigara içerken çekilmiş fotoğrafları yer almıştı. Milliyet Cadde yazarı Özay Şendir Hülya Avşar'ın tuzağa düşürüldüğünü yazdı.

Bundan sonra magazin muhabirlerinin Zehra'ya rahat vermeyeceklerini belirten Şendir, Hülya Avşar'ın görüntülerle ilgili "üzüldüm" diyerek yanlış yaptığına dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi: "Keşke üzüntüsünü anlatmak yerine 'Sigara işini biz Zehra ile konuşuruz ama siz neden kızımın attığı her adımı takip ediyorsunuz, ne hakkınız var onu gittiği her yerde izlemeye' diye sorsaydı. Avşar'ın çekilen fotoğrafa tepki verdiğini gördüler ya, magazin medyası artık hiç huzur vermez Zehra'ya..."

İşte Özay Şendir'in o yazısı;

Geçtiğimiz hafta gazetelerde Zehra Çilingiroğlu'nun bir mekanda sigara içerken çekilmiş fotoğrafları yer aldı. Daha önce de yazmıştım, bu genç kızın attığı her adımı, yaptığı her şeyi haber yapmaya hakkımız yok; o değil, anne ve babası ünlü diye...

YAŞITLARI HABER OLMUYOR

Her gün okul üniformasıyla, okul yolunda sigara içen, 15-16 yaşında bir sürü çocuk görüyorum. O çocuklar ya da Zehra'nın anne-babası ünlü olmayan yaşıtları haber olmuyor ama Zehra neredeyse yarım sayfa haber oluyor.

"KEŞKE ÜZÜNTÜSÜNÜ ANLATMAK YERİNE..."

İşin kötüsü, anne Hülya Avşar, Zehra'nın sigara içerken çekilen fotoğraflarını soran Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu'na yanıt vermiş, çok üzüldüğünü anlatmış. Tuzağa düşmüş Avşar. Keşke üzüntüsünü anlatmak yerine "Sigara işini biz Zehra ile konuşuruz ama siz neden kızımın attığı her adımı takip ediyorsunuz, ne hakkınız var onu gittiği her yerde izlemeye" diye sorsaydı.

Avşar'ın çekilen fotoğrafa tepki verdiğini gördüler ya, magazin medyası artık hiç huzur vermez Zehra'ya...

Zehra\'nın Görüntülerine "Üzüldüm" Diyen Hülya Avşar Tuzağa Düştü

Son Dakika Magazin Zehra'nın Görüntülerine 'Üzüldüm' Diyen Hülya Avşar Tuzağa Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement