Survivor'da Ünlüler İlk Kaybını Verdi! - Son Dakika
Medya

Survivor'da Ünlüler İlk Kaybını Verdi!

Survivor\'da Ünlüler İlk Kaybını Verdi!

Survivor Adası'ndaki yarışmada bu kez elenen isim bir ünlü oldu.

03.04.2012 09:00  Güncelleme: 20:41

"Survivor Ünlüler - Gönüllüler"de adaya ilk veda eden ünlü Sibel Tüzün oldu. Tüzün'ün, adadan ayrılırken Mustafa Topaloğlu ve Alp Kırşan'la vedalaşmaması ise yarışmanın bu haftaki bölümüne damgasını vurdu.

Yarışmada şartlar giderek zorlaşırken heyecan da tırmanmaya devam ediyor. Survivor'da bu hafta adaya ilk veda eden ünlü isim de belli oldu.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, aralarından birini seçmek zorunda kaldı. Sibel Tüzün ve Anıl arasında yapılan SMS oylamasıyla Sibel Tüzün yarışmaya veda etti. Böylelikle adaya ilk veda eden ünlü isim; Sibel Tüzün oldu.

"BAZI ARKADAŞLARI DAHA İYİ TANIDIM"

Sibel Tüzün, Survivor Ünlüler takımı eleme oylamasında kendisinin adadan gitmesini isteyen Mustafa Topaloğlu ve Alp Kırşan'a da tavır yaptı. Eleme sonucunun açıklanmasıyla bir açıklama yapan Sibel Tüzün, Acun Medya ekibine teşekkür ederken adadan gitmesi yönünde oy kullanan Mustafa Topaloğlu ve Alp Kırşan'a da taş attı. İsim vermeden Mustafa Topaloğlu ve Alp Kırşan'ı eleştiren Tüzün, "Bazı arkadaşlarımı da açıkçası burada daha iyi tanıdım, şoka girdim" dedi.

SOSYAL MEDYA BU OLAYLA ÇALKALANDI

Takım arkadaşlarıyla teker teker vedalaşan Sibel Tüzün'ün, Mustafa Topaloğlu ve Alp Kırşan'la vedalaşmaması ise yarışmaya damgasını vurdu. Sibel Tüzün'ün vedalaşmaması, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da gecenin konusu oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Survivor'da Ünlüler İlk Kaybını Verdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement