Avcılar'da Kontrolden Çıkan Otomobil Migros'a Daldı - Son Dakika
Otomobil

Avcılar'da Kontrolden Çıkan Otomobil Migros'a Daldı

Avcılar'da meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil Migros markete çarptı. Kazada yaralanan olmazken, araç çekici yardımıyla kaldırıldı. Olay sonrasında polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve konuyla ilgili çalışma başlatıldı.

17.11.2023 23:23

Avcılar'da hızını alamayan otomobil zincir markete daldı

İSTANBUL - Avcılar'da hızını alamayan otomobil sürücüsü zincir market Migros'un camını kırarak içeri girdi. Kazada yaralanan olmazken araç çekici yardımı ile kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde Üniversite Mahallesi Firuzköy Bulvarı üzerindeki Migros markette meydana geldi. İddiaya göre 34 HLJ 713 plakalı otomobil sürücüsü T.K., seyir halindeyken marketin önünde bulunan park alanına doğru girdi. Hızını alamayan sürücü marketin camına çarptı. Camı kıran araç marketin içine girerken kazada yaralanan olmadı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Emniyet güçleri konu ile ilgili çalışma yaparken araç çekici yardımı ile kaldırıldı.

Kaza ile ilgili konuşan kurye, "Durakta oturuyorduk. Arkadaş buradan girdi ve birden ses geldi. Araba direkt cama girdi. Yaralı yoktu. Sağa sola çarpmadan direkt buraya girdi. Kazadan sonra hemen yaralı var mı diye baktık. Polisi aradık. Sonra da araç çekildi" dedi.

Avcılar\'da Kontrolden Çıkan Otomobil Migros\'a Daldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Otomobil Avcılar'da Kontrolden Çıkan Otomobil Migros'a Daldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement