Bmw İ3 Ön Tanıtım Etkinliği Kapsamında Türkiye'ye Geldi - Son Dakika
Otomobil

Bmw İ3 Ön Tanıtım Etkinliği Kapsamında Türkiye'ye Geldi

Bmw İ3 Ön Tanıtım Etkinliği Kapsamında Türkiye\'ye Geldi

BMW'nin bir alt markası olarak doğan ve 'Doğuştan Elektrikli' sloganıyla tüm dünyada tanıtılan BMW i'nin ilk seri üretim modeli BMW i3, ön tanıtım etkinlikleri kapsamında Türkiye'de. Hem potansiyel kullanıcılara hem de kamuoyuna BMW i markası ile BMW i3'ü daha yakından tanıtmak isteyen Borusan Otomotiv, Kanyon AVM önünde kurduğu BMW i Teknoloji Üssü ile boy gösterdi. Bu modern ve dikkat çekici mekanda ziyaretçiler, BMW i markasının genlerini oluşturan çevreci teknoloji ve geri dönüştürülebilir unsurlar hakkında detaylı bilgi sahibi olurken, BMW i3'ü yakından inceleme fırsatı buldular.

05.12.2013 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borusan Otomotiv, 2014 yılında ülkemizde satışa sunucağı doğuştan elektrikli BMW i3'ün ön tanıtım etkinliklerini İstanbul'da düzenliyor. Hem potansiyel müşterilere hem de kamuoyuna BMW i markasını ve i3 modelini şimdiden daha yakından tanıtmak isteyen Borusan Otomotiv, Kanyon AVM önünde kurduğu BMW i Teknoloji Üssü ile boy gösterdi. BMW i Teknoloji Üssü'nü ziyaret eden otomobil severler, hem BMW i markasının genlerini oluşturan çevreci teknolojiler ve sürdürülebilirlik unsurları hakkında detaylı bilgi sahibi olurken, BMW i3'ü yakından inceleme fırsatı da bulabildiler.

Borusan Otomotiv tarafından düzenlenen ön tanıtım etkinlikleri kapsamında ülkemize getirilen BMW i3 modeli, geçtiğimiz günlerde başlayan seri üretiminin ardından bazı Avrupa ülkelerinde kademeli olarak ilk müşterilerine teslim edilmeye başlanış olmasıyla da dikkat çekiyor.

Global anlamda şimdiden 100 binden fazla kişinin test sürüşü için başvurduğu ve tasarım olarak BMW markasının karakteristik stil özelliklerini taşıyan çizgilere sahip BMW i3, aynı zamanda cesur geometrik hatlarıyla da kendini belli ediyor. 170 HP güç ve 250 Nm tork üreten elektrik motoruyla 0-100 km/s hızlamasını 7.2 sn'de tamamlayan BMW i3, iki farklı menzile olanak sağlayan teknolojik alt yapısıyla da ön plana çıkıyor.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Bmw İ3 Ön Tanıtım Etkinliği Kapsamında Türkiye'ye Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement