Manisa'da mıcır nedeniyle otomobil şarampole devrildi, 2 kişi yaralandı - Son Dakika
Otomobil

Manisa'da mıcır nedeniyle otomobil şarampole devrildi, 2 kişi yaralandı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, mıcır sebebiyle kontrolden çıkan bir otomobil şarampole devrildi. Kazada sürücü ve yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Kazayı görenler, yolda temizlenmeyen mıcırın kazaya sebep olduğunu belirtti ve bu durumun sürekli bir tehlike oluşturduğunu dile getirdi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

24.10.2023 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mıcır nedeniyle yolda kayan otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı

MANİSA - Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza Turgutlu ilçesi Irlamaz Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi Irlamaz istikametinden Turgutlu yönüne gitmekte olan Hüseyin G. idaresindeki 45 AEK 385 plakalı otomobil Turgutlu Selvitepe Mahallesi yakınlarında iddiaya göre yola dökülen mıcır sebebiyle virajı alırken kayarak şarampole devrildi.

Vatandaşların haber vermesi üzerine kaza yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Hüseyin G. ve araçta yolcu olarak bulunan yengesi Emine G. ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayı duyup olay yerine gelen akrabaları Irlamaz yolunda yapılan çalışmalarda yola dökülen ve temizlenmeyen mıcırların kazaya davetiye çıkardığını belirterek; "Bu kaza mıcır yüzünden oldu, biz bu yolu devamlı kullanıyoruz, bir an önce bu mıcır bu yoldan temizlenmeli neredeyse her gün bir kaza tehlikesi atlatıyoruz." dediler.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Manisa\'da mıcır nedeniyle otomobil şarampole devrildi, 2 kişi yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Otomobil Manisa'da mıcır nedeniyle otomobil şarampole devrildi, 2 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement