Maslak'ta yangın paniği: Araçlar alev alev yandı - Son Dakika
Otomobil

Maslak'ta yangın paniği: Araçlar alev alev yandı

Atatürk Oto Sanayi'de tamir için bekleyen bir araç alev aldı ve yanındaki diğer araçlara da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

27.08.2023 12:59

Maslak'ta yangın paniği: Araçlar alev alev yandı

İSTANBUL - Atatürk Oto Sanayi'de tamir için dükkanın önünde bekleyen bir araç henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Aracın yanmasıyla birlikte ateşler yanındaki, park halinde bekleyen 3 araca daha sıçrayarak toplamda 4 aracı kül etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürülürken, araçların bazıları kullanılamaz hale geldi.

Olay, saat 10.40 sıralarında Sarıyer Atatürk Oto Sanayi'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, oto elektrik dükkanı önünde tamir için bekleyen araçlardan biri henüz belirlenemeyen nedenle alev aldı. Alevler kısa sürede yanında duran 3 araca daha sıçradı. Otomobillerden duman yükseldiğini gören vatandaşlar, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangında ölen ya da yaralan olmazken, üç araç kullanılamaz hale geldi.

Maslak\'ta yangın paniği: Araçlar alev alev yandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Otomobil Maslak'ta yangın paniği: Araçlar alev alev yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement