Sakarya'da Otomobil Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika
Otomobil

Sakarya'da Otomobil Kazası: 1 Yaralı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil önce çöp konteynerine daha sonra bariyerlere çarptı. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü, Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

22.06.2023 20:49

Otomobil önce çöp konteynerine daha sonra bariyerlere çarptı: 1 yaralı

SAKARYA - Sakarya'nın Hendek ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil önce çöp konteynerine daha sonrasında ise köprü kenarında bulunan bariyerlere çarptı. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

Kaza, Hendek ilçesi Çakallık Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.S. idaresindeki 54 AIL 692 plakalı Volkswagen marka otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Önce yol kenarında bulunan çöp konteynerine çarpan otomobil daha sonrasında köprü bariyerlerine çarparak durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi bölgede yapılan yaralı sürücü daha sonra Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Sakarya\'da Otomobil Kazası: 1 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Otomobil Sakarya'da Otomobil Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement