Erdoğan yerel seçim talimatını verdi! İşte basına sızan 4 aşamalı plan - Son Dakika
Politika

Erdoğan yerel seçim talimatını verdi! İşte basına sızan 4 aşamalı plan

AK Parti, gelecek yıl yapılacak yerel seçimler için 4 aşamalı bir plan dahilinde çalışmalarını yürütecek. Bu plan kapsamında, seçmenin nabzı tutulacak, istek ve talepler listelenecek ve raporlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak.

09.08.2023 09:38  Güncelleme: 09:43

AK Parti, gelecek yıl yapılacak yerel seçimler için yol haritasını belirledi. 14-28 Mayıs seçimlerinden sonra parti yöneticilerine rehavete kapılmaması yönünde uyarılarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim çalışmalarının başlaması için talimatları verdi. Buna göre AK Parti, yerel seçim için 4 aşamalı bir plan dahilinde çalışmalarını yürütecek.

RAPORLAR ERDOĞAN'A SUNULUYOR

Bu doğrultuda 922 ilçe, 32 bin 260 mahallede seçmenin nabzı tutuluyor. Yurttaşın istek ve talepleri listeleniyor. Hazırlanan raporlar toplantılarda Erdoğan'a sunuluyor.

EN ÇOK OY ALINAN İL VE İLÇELERE GİDECEK

TRT Haber'in aktardığı bilgilere göre, AK Parti yerel seçime 4 aşamalı planla gidecek. İlk aşamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan genel seçim sonrası başlattığı il ziyaretlerini artıracak, en çok oy alınan il ve ilçelere gidecek. Erdoğan'ın 15 Ağustos'tan sonra en çok oy aldığı Sincik, Gerger, Kahta ve Samsat'a gitmesi bekleniyor.

KABİNE ÜYELERİ SAHAYA İNECEK

İkinci aşamada şehir buluşmalarına ağırlık verilecek. Kabine üyeleri, MYK ve MKYK üyeleri de sahaya inecek. Şehirlerde sorunlar dinlenip not edilecek.

KIRSALDA YOĞUN ÇALIŞMA YÜRÜTÜLECEK

Üçüncü aşamada milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat üyeleri etkin çalışacak. Özellikle kırsalda yoğun çalışma yürütülecek. Köylere kadar uzanan ziyaretler planlanacak.

DEPREM BÖLGESİ İÇİN ÖZEL ÇALIŞMA

Dördüncü aşama deprem bölgesine yönelik olacak. Depremzedeler için özel çalışma yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan konut projelerinin teslimi hızlanacak. Bölgenin talepleri alınacak, sonuca bağlanacak.

Erdoğan yerel seçim talimatını verdi! İşte basına sızan 4 aşamalı plan

Son Dakika Politika Erdoğan yerel seçim talimatını verdi! İşte basına sızan 4 aşamalı plan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • günahkar kisi5: He he 89 13 Yanıtla
  • Ahmet Kaya: Bu zamana kadar oy verdim ve çok pişmanlık duyuyorum sebep olduğum kendi şahsıma arkadaşlardan özür dilerim 45 11 Yanıtla
  • Sevto: Simit 10 lira olmuş daha seçim diyo utanmadan 47 2 Yanıtla
  • ALİ MURAT: çok basit, mültecileri gönderin hepsini bir tane dahi görmek istemiyoruz. bazı insanlar ekonomi felan diyor,vallahi ekonomi önemli değil. durumumda önemli değil. az yersiniz,kıyafet almazsınız. açlık bir zaman sonra geçer gider. EN -BÜYÜK - PROBLEM - MÜLTECİ. mülteci problemi çözülmediği sürece. istediğiniz ekonomi paketi de açılsada hepsi boş. 33 1 Yanıtla
    alos : AÇLIK GEÇERMİ. AÇLIK ÖLDÜRÜR. 14 0
  • Azat Deniz: Utanmadan çıkıp seçim derdinde 30 1 Yanıtla
  • Uğur Yazıcı: Ekonomiye ağırlık verin suriyelileri gönderin seçim sonraki iş... 24 1 Yanıtla
  • Ethem Çetim : Plan çok basit 1- Kademeli emeklilik getirilmeli ve yapılan haksızlık ortadan kaldırılmalı. 2- Özel sektör çalışanları için banka promosyonlarının işverene değil çalışana verilmesi için yasa çıkarılmalı.. 3- Halkın emekli ve memur dışında 20mlyn civarı özel sektör çalışanı olduğu unutulmamalı ve asgari ücret en az memur maaşına çekilmeli... 15 10 Yanıtla
  • Sevto: Umut bırakmadın gençlerde intahar düşünür hale geldik!! 20 0 Yanıtla
  • Serkan ergezer : AFGANLAR SURİYELİLER OYU AK PARTİYE SEÇİMDE DESTEK ŞART BİRAZ DAHA DOLDURMASI LAZIM ÜLKEYE İSTANBUL GİDERSE TÜRKİYE GİDER 20 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement