AKP'li Vekil Doktoru 'Yumrukladı' İddiası - Son Dakika
Politika

AKP'li Vekil Doktoru 'Yumrukladı' İddiası

AKP\'li Vekil Doktoru \'Yumrukladı\' İddiası

AKP Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu 'Nun, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Kendisini Uyaran Kardiyolog Doktor Kürşat Tigen'i Yumrukladığı İddia Edildi.

11.06.2009 01:37

AKP Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu ’nun, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, kendisini uyaran Kardiyolog Doktor Kürşat Tigen’i yumrukladığı iddia edildi.

Kadir Tıngıroğlu, kalp hastalığı nedeniyle bir süre tedavi gören babası Satı Tıngıroğlu’nu dün ekokardiyografi çekimi için Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Hemşireler Satı Tıngıroğlu’nun test için odaya aldı, ancak Kadir Tıngıroğlu da babasıyla birlikte içeri girmek istedi. Tıngıroğlu uyarılara aldırmadan odaya girdi. Bunun üzerine Kürşat Tigen devreye girdi. Ekokardiyografi’yi kendisinin çekeceğini söyleyen doktor, milletvekilinin dışarı çıkmasını istedi. Doktor ve milletvekili arasında tartışma çıktı. Kadir Tıngıroğlu bu sırada Doktor Kürşat Tigen’in göğsüne yumruk attı. Arbede, hastane personelinin araya girmesiyle kavgaya dönüşmeden sonlandırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika AKP'li Vekil Doktoru 'Yumrukladı' İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement