Akşener'e soğuk duş! Kazandıkları ilçede seçimler iptal edildi - Son Dakika
Politika

Akşener'e soğuk duş! Kazandıkları ilçede seçimler iptal edildi

AK Parti'nin itirazı üzerine İlçe Seçim Kurulu, seçimin yenilenmesine karar verdi. Güzelyurt'ta belediye başkanlığı için İYİ Parti adayı Hazim Turan 549 oy alırken, AK Parti adayı Ünal Demircioğlu 548 oy almıştı.

03.04.2024 23:12

AK Parti yetkilileri, "kısıtlı seçmenlerin" oy kullandığı gerekçesiyle seçim sonuçlarına itiraz etti. İncelemenin ardından itirazı kabul eden İlçe Seçim Kurulu, seçimin yenilenmesine karar verdi.

5 NİSAN'A KADAR İTİRAZ EDEBİLİYORLAR

İlçe seçim kurullarının kararlarına karşı 5 Nisan Cuma günü saat 17.00'ye kadar itirazda bulunulabiliyor. Bu itirazlar il seçim kurullarınca, 7 Nisan Pazar günü saat 17.00'ye kadar karara bağlanacak.

KİM NE KADAR OY ALMIŞTI?

Güzelyurt'ta belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, 549 oy alan İYİ Parti adayı Hazim Turan kazanmıştı. AK Parti adayı Ünal Demircioğlu 548 oy almıştı.

Akşener\'e soğuk duş! Kazandıkları ilçede seçimler iptal edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Akşener'e soğuk duş! Kazandıkları ilçede seçimler iptal edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mustafa Akhan: Siyaset sahnesinden silindiler Bence fazla bile kaldılar 28 6 Yanıtla
  • Kemal Demir: Millet artık uyandı. Eski siyasetçilere yeter artık diyor . Bırakın usandık diyor . Kılıçdaroğlu bıraktı CHP nin oyu arttı . Sırada Meral Akşener ve devlet bahçeli var . 20 5 Yanıtla
    ayhan kından: Yanlis biliyorsunuz chpnin oyu ne yaparsa yapsin %23/25 bandindadir Su anki aldigi oy tepki oyu rte emeklilere zam yapsaydi cifcilere sahip ciksaydi secime son 1 ay icinde yine adamlar goturulerdi Biliyorsunki akp secmenleri bir paket makarnaya kanan adamlar Ne yazikki bu boyle kemal bey 3 1

Advertisement