Ardeşen'de Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlandı - Son Dakika
Politika

Ardeşen'de Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlandı

Ardeşen\'de Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlandı

Rize'nin Ardeşen ilçesinde, Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle yürüyüş düzenlendi. Işıklı Meyvalı Mahallesi'nde gerçekleşen yürüyüşe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yürüyüşte dev Türk bayrağı açıldı ve deniz sahilinde sona erdi. Tuğçe Yakıcı, Cumhuriyet Bayramı'nın gurur ve heyecanla kutlandığını belirterek, ülkeye mutlu ve barış dolu bir 29 Ekim diledi.

29.10.2023 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'nin Ardeşen ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle yürüyüş gerçekleştirildi.

Her ilde olduğu gibi Rize'nin Ardeşen ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Ardeşen ilçesi Işıklı Meyvalı Mahallesi'nde yediden yetmişe herkes coşkuya ortak oldu. Yoğun kalabalığın olduğu kortej yürüyüşünde dev Türk bayrağı açıldı. Işıklı Meyvalı Mahallesi'nde yürümeye başlayan vatandaşlar, yürüyüşünü deniz sahilinde bitirdi.

Cumhuriyetin 100. yılından ötürü gurur ve heyecan yaşadıklarını belirten Tuğçe Yakıcı, "Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte Türk ulusunun kurduğu Türk Cumhuriyetinin 100. yılından ötürü gurur ve heyecan yaşamaktayız. Cumhuriyet Bayramı güne coşku ve mutlulukla uyanmak demektir. Canım ülkeme mutlu ve barış dolu bir 29 Ekimler diliyorum. Bugün her yer kırmızı ve beyaz olsun. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu ve mutlu olsun" diye konuştu. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ardeşen'de Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement