Bakan Tunç: Seçim broşürü dağıtan vatandaşlara yönelik saldırıyı kınıyoruz - Son Dakika
Politika

Bakan Tunç: Seçim broşürü dağıtan vatandaşlara yönelik saldırıyı kınıyoruz

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul'un Maltepe ilçesinde AK Parti seçim broşürü dağıtan vatandaşlara yönelik sözlü ve fiziki saldırıyı şiddetle kınadığını belirtti. Saldırı sonucunda yaralanan bir vatandaş için acil şifalar dileyen Bakan Tunç, saldırıyla ilgili başlatılan adli soruşturma kapsamında 6 şüphelinin gözaltına alındığını ve 1 şüphelinin tutuklandığını açıkladı. Bakan Tunç, demokrasilerde şiddete yer olmadığını ve birlik beraberliğe yönelik saldırıların başarıya ulaşamayacağını vurguladı.

24.03.2024 23:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Tunç: "Seçim broşürü dağıtan vatandaşlarımıza yönelik sözlü ve fiziki saldırıyı şiddetle kınıyorum"

ANKARA - Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, " İstanbul'un Maltepe ilçesinde AK Parti seçim broşürü dağıtan vatandaşlarımıza yönelik sözlü ve fiziki saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul'un Maltepe ilçesinde AK Parti seçim broşürü dağıtan vatandaşlarımıza yönelik sözlü ve fiziki saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırıda başından yaralanan 72 yaşındaki Ramazan Şahin'e acil şifalar diliyorum. Yaşanan saldırıyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan adli soruşturma kapsamında 6 şüpheli gözaltına alınmış olup, 1 şüpheli tutuklanmış, 5 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verilmiştir" ifadelerine yer verdi.

Bakan Tunç, açıklamasının devamında, seçimlerin milli iradenin tecelli ettiği demokrasi şölenleri olduğunu, demokrasilerde şiddete yer olmadığını ve birlik beraberliğe yönelik bu tür saldırıların başarıya ulaşamayacağını belirtti.

Bakan Tunç: Seçim broşürü dağıtan vatandaşlara yönelik saldırıyı kınıyoruz
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Tunç: Seçim broşürü dağıtan vatandaşlara yönelik saldırıyı kınıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement