Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş, yaşlı bir kadının boğazını sıkıp küfretti - Son Dakika
Politika

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş, yaşlı bir kadının boğazını sıkıp küfretti

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet ve yolsuzluk operasyonu yapıldığı sıralarda, belediye binasının önünde belediye çalışanları ile basın mensupları arasında arbede yaşandı. O anlarda olay yerinde bulunan yaşlı bir kadın ise ne olduğunu anlamaya çalışırken Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş'un saldırısına uğradı. Akkuş'un, yaşlı kadının boğazını sıkıp küfrettiği anlar kameralara yansıdı.

18.01.2024 22:35  Güncelleme: 22:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş, belediyede rüşvet operasyonunun gerçekleştiği dakikalarda yaşlı bir kadının boğazını sıkıp küfür etti. O anlar anbean kameralar tarafından kaydedildi.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Büyükçekmece Belediye Başkanlığı'nda çalışan personele yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Nuraydın Sak'ın da bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI YAŞLI KADINA SALDIRDI

Şüphelilerin ekip aracına bindirildiği sırada bir grup belediye personeli alkış ve ıslıklar eşliğinde bir süre yürüdü. Bu esnada görüntü alan medya çalışanları ile kalabalık grup arasında arbede yaşandı. Kalabalık içerisinde ne olduğunu anlamaya çalışan yaşlı bir kadın ise Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş tarafından darp edildi.

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş, başörtülü yaşlı kadının boğazını sıkıp küfretti

HASAN AKKUŞ, YAŞLI KADININ BOĞAZINI SIKIP KÜFRETTİ

Yaşlı kadına öfkelenen Akkuş, kadının önce boğazını sıktı ardından da küfür etti. O anlarda ise bölgede bulunan basın mensuplarının kamerasına yansıdı. O anlarda bazı kişilerin de kameraları kapatmaya çalışarak, "Çekmeyin" dediği görüldü. Belediye binası önündeki arbede ise kısa sürede sonlandırılırken, kalabalık grup daha sonra dağıldı.

BASIN MENSUPLARI DA DARBEDİLDİ

Öte yandan iki basın mensubu arbede esnasında darbedildikleri gerekçesiyle savcılığa şikayette bulundu. Kimlikleri tespit edilen şüpheliler Emre Ö, Serhat A. ve Yunus Emre Ç, "kasten yaralama" suçundan gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş, başörtülü yaşlı kadının boğazını sıkıp küfretti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şüphelilerin gözaltına alındığını açıklamış ve soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü bildirmişti.

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ'NDEKİ RÜŞVET OPERASYONU

Belediyedeki imarla ilgili konularda rüşvet iddiaları üzerine, "nitelikli dolandırıcılık", "rüşvet" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda, aralarında Büyükçekmece Belediyesi'nde İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı N.S. ve İmar ve Şehircilik Müdürü A.Ç'nin de bulunduğu 22 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş, başörtülü yaşlı kadının boğazını sıkıp küfretti

Gözaltındaki bazı şüphelilerin belediye binasındaki odalarında arama yapıldığı esnada, binaya getirilen şüphelilere alkış ve sloganlarla destek veren belediye personeli, zaman zaman polis ekiplerine ve basın mensuplarına da tepki göstermişti.

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş, yaşlı bir kadının boğazını sıkıp küfretti
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Politika

Son Dakika Politika Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş, yaşlı bir kadının boğazını sıkıp küfretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • 1071 History: Yok mu orada bir Yiğit...işte bunların zihniyeti batı hayranları 537 131 Yanıtla
    : Başı açık olana yapılaydı görürdük uygar, medeni, modern zihniyeti.. yazıklar olsun. 152 351 Özkan Özdemir: la git işine 93 126
  • ünal üci: Yazıklar olsun..... 351 24 Yanıtla
  • Yasar Gokdemir: chp hem elestirir hem sesiz sessiz goturur. soran olursa da bize iftira atiyorlar diye feryat ederler. imamoglu bu isin ustasi ona havale ederler sorun cozulur. 187 50 Yanıtla
  • Korul Nuri: Bu adama ve bu zihniyete Oy veren insanligindan utanmali. 188 39 Yanıtla
  • Gerginyo : Yiyin oglum yiyin iktidarı muhalefeti bitiremediniz 187 16 Yanıtla
  • Serkan Basar: holywoood senaryoları yürürlüğe girmiş :) gerçeği biraz alıştığımızdan erken başlamış ama olsun patlamış mısır ve çayla iyi gidiyor :) 54 145 Yanıtla
  • OĞUZ İÇEN : ULAN BEN ORDA OLAYDIM BİTANE VURURDUM O HERİFE,SONRA BENİ LİNÇ ETSİNLER SIKINTI DEĞİL,O TEYZE YAŞINDAKİLERE GÜCÜNÜZ YETER ANCA 152 27 Yanıtla
    babasultan: tamam sen bruce leesin , sen cüney arkınsın tmm sen jackie chansin 20 55
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement