Çankırı'da Oy Kullanma İşlemi Yoğun İlgiyle Devam Ediyor - Son Dakika
Politika

Çankırı'da Oy Kullanma İşlemi Yoğun İlgiyle Devam Ediyor

Çankırı\'da Oy Kullanma İşlemi Yoğun İlgiyle Devam Ediyor

Çankırı'da saat 08.00'de başlayan oy kullanımı, kent genelindeki okullarda vatandaşların yoğun ilgisi ile devam ediyor. Çankırı'da yeni yerel yönetimlerin belirleneceği 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy kullanma işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Çankırı il genelinde 174 sandıkta toplam 56 bin 285 seçmen sandık başına gidecek. Çankırılı seçmenler, il belediye başkanlığı ve 12 ilçenin belediye başkanlığı, il genel meclisi mahalle muhtarları ve belediye meclis üyelerini seçmek için oy kullanacak. Devam eden oy kullanımı işlemi için vatandaşlar okulların yolunu tutuyor. Oy kullanma işlemi saat 17.00'de sona erecek.

31.03.2024 11:02  Güncelleme: 11:06

Çankırı'da saat 08.00'de başlayan oy kullanımı, kent genelindeki okullarda vatandaşların yoğun ilgisi ile devam ediyor.

Çankırı'da yeni yerel yönetimlerin belirleneceği 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy kullanma işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Çankırı il genelinde 174 sandıkta toplam 56 bin 285 seçmen sandık başına gidecek. Çankırılı seçmenler, il belediye başkanlığı ve 12 ilçenin belediye başkanlığı, il genel meclisi mahalle muhtarları ve belediye meclis üyelerini seçmek için oy kullanacak.

Devam eden oy kullanımı işlemi için vatandaşlar okulların yolunu tutuyor. Oy kullanma işlemi saat 17.00'de sona erecek. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çankırı'da Oy Kullanma İşlemi Yoğun İlgiyle Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement