CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız Açıklaması

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız Açıklaması

"Bu ülkede, gençlerin siyaset yapma zorluğu CHP'de değil, ülkenin tüm siyasi partilerinde hatta bu ülkenin gençliğinin kaderidir"

22.02.2014 17:39

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, "Bu ülkede, gençlerin siyaset yapma zorluğu CHP'de değil, ülkenin tüm siyasi partilerinde hatta bu ülkenin gençliğinin kaderidir" dedi.

Yıldız, Bilecik'te partisinin seçim irtibat bürosu açılış töreninde yaptığı konuşmada, tüm siyasi partilerde gençlerin, aday listelerinde üst sıralarda olması için mücadele edeceklerini bildirdi.

Seçimlere kadar 40 günde 43 ili ziyaret edeceklerini anlatan Yıldız, şöyle devam etti:

"Bu 40 gün bizim için çok önemli. Aramızdaki bütün kırgınlıkları, küskünlükleri, sitemleri bir kenara koyup kendimiz için Bilecik'in huzuru için, Bilecik'te yaşam kalitesini yükseltmek için, Bilecik'i genç bir belediye, yaşanabilir bir Bilecik yapmak için yani Bilecikliler için sırtımıza yük alarak 40 gün hiç durmadan birlik içinde çalışmamız lazım. Zafer öyle kolay gelmiyor. Belediye ve yerel seçimler öyle kolay kazanılmıyor. Buradaki mücadele kavga vermeden, mücadele etmeden, her şeyi göze almadan, hiçbir zaman sizin önünüze gelmiyor."

Yıldız, gençlerin siyaset yapmasının zor olduğunu savundu.

Toplumsal alanda, sendika, oda ve siyasi partilerde söz haklarının olması ve yetkilerinin artması için tüm siyasi partilerde gençlere destek vereceklerini dile getiren Yıldız, "Bu ülkede, gençlerin siyaset yapma zorluğu CHP'de değil, ülkenin tüm siyasi partilerinde hatta bu ülkenin gençliğinin kaderidir. Samimi söylüyorum; tüm siyasi partilerdeki genç arkadaşların üst sıralarda olması için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Daha sonra Yıldız, CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet, Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Didem Çalışkan, belediye başkan adayları ve bir grup partili, esnaf ziyaretinde bulundu. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement