Çin ve Singapur Ortak Askeri Tatbikatını Tamamladı - Son Dakika
Politika

Çin ve Singapur Ortak Askeri Tatbikatını Tamamladı

Çin ve Singapur Ortak Askeri Tatbikatını Tamamladı

Çin ve Singapur kara kuvvetleri, Jurong Kampı'nda düzenlenen ortak tatbikatta kentsel terörle mücadele operasyonları gerçekleştirdi. Tatbikatta keşif, kuşatma, kontrol altına alma, ateş açma, rehine kurtarma ve hızlı tahliye gibi görevler başarıyla tamamlandı. İki ordunun kıdemli subayları, tatbikatın başarısını kutlayarak gelecekte daha fazla işbirliği yapmayı umduklarını belirtti. Tatbikat sırasında keskin nişancılık, göğüs göğüse muharebe ve halatla inme gibi diğer eğitimler de gerçekleştirildi.

14.09.2023 11:43  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortak askeri tatbikattan çeşitli görüntüler

Çin ve Singapur, iki taraflı tatbikatların beşincisini Jurong Kampı'nda başarılı şekilde tamamladı.

Çin ve Singapur kara kuvvetlerinin seçkin birimleri, Salı günü düzenlenen kapsamlı kentsel terörle mücadele tatbikatı sırasında keşif, kuşatma ve kontrol altına alma, düşman hattına girme, ateş açma, rehine kurtarma ve karma görev gücü gruplarında hızlı tahliye talimleri gerçekleştirdi.

İki ordunun kıdemli subayları, tatbikatın başarılı şekilde tamamlanmasını tebrik ederek gelecekte daha fazla etkileşim kurulmasını beklediklerini kaydetti.

Kentsel terörle mücadele operasyonlarına odaklanan iki ordu mensupları, tatbikat sırasında keskin nişancılık, göğüs göğüse muharebe ve halatla inme gibi başka eğitimler de gerçekleştirdi.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Singapur'dan bildiriyor. (XHTV)

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Politika Çin ve Singapur Ortak Askeri Tatbikatını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement