Diyarbakır'da Belediye Görevlisi Rüşvet Alırken Suçüstü Yakalandı - Son Dakika
Politika

Diyarbakır'da Belediye Görevlisi Rüşvet Alırken Suçüstü Yakalandı

Diyarbakır\'da Belediye Görevlisi Rüşvet Alırken Suçüstü Yakalandı

Diyarbakır Bağlar Belediyesi'nde görevli F.K., bir iş insanından aldığı rüşvet parasını aracına koyarken suçüstü yakalandı. Belediye Başkan Yardımcısı S.A. da gözaltına alındı ve tutuklandı.

03.11.2023 00:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DİYARBAKIR'da Bağlar Belediyesi'nde görevli F.K., bir iş insanından aldığı rüşvet parasını aracına koyarken suçüstü yakalandı. Soruşturma kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı S.A. da gözaltına alınırken, 2 şüpheli de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bağlar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde görevli F.K.'nın, kendisinden işini yapması karşılığında rüşvet istediğini iddia eden bir iş insanı, polise başvurdu. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, düzenlediği operasyonda; seri numaraları alınmış paraları iş insanından alan F.K.'yı, paraları aracına koyarken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan F.K. emniyete götürülürken, soruşturma kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden sorumlu S.A. da gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Diyarbakır'da Belediye Görevlisi Rüşvet Alırken Suçüstü Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement