Gazeteci Fuat Bulut'a yapılan saldırı kınandı - Son Dakika
Politika

Gazeteci Fuat Bulut'a yapılan saldırı kınandı

Gazeteci Fuat Bulut\'a yapılan saldırı kınandı

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC), Güneydoğu Ekspres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fuat Bulut'a yapılan saldırıyı kınadı. Saldırı sonucunda Bulut'un sol kulağında yırtık meydana geldiği ve vücudunda morluklar oluştuğu belirtildi. GGC, saldırının cezasız kalmaması ve Bulut'un can güvenliğinin sağlanması için olayın tüm yönlerinin araştırılmasını ve saldırganların yakalanarak yargı önünde hesap vermelerini beklediklerini ifade etti.

22.10.2023 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC), gazeteci Fuat Bulut'un darbedilmesini kınadı.

GGC Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, GGC üyesi ve Güneydoğu Ekspres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fuat Bulut'un gece silahlı iki kişi tarafından saldırıya uğrayarak darbedildiği belirtildi.

Saldırı sonucu Bulut'un sol kulağında yırtık oluştuğu, bunun da işitme kaybına yol açtığı ayrıca vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluştuğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İddiaya göre bu saldırı Diyarbakırlı bir iş insanının azmettirmesiyle olmuştur. Gazeteci Fuat Bulut'a yönelik gerçekleştirilen bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırının cezasız kalmaması ve üyemizin can güvenliğinin sağlanması için Diyarbakır Emniyetinden ve Cumhuriyet Başsavcılığından olayın tüm yönlerinin araştırılmasını ve saldırganlar ile azmettiricisinin yakalanıp, yargı önünde hesap vermelerinin sağlanmasını bekliyoruz. Fuat Bulut'a geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, olayın takipçisi olduğumuzun bilinmesini istiyoruz."

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gazeteci Fuat Bulut'a yapılan saldırı kınandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement