Hüda-Par'dan Bekar Gençlere Büyük Müjde - Son Dakika
Politika

Hüda-Par'dan Bekar Gençlere Büyük Müjde

Hüda-Par\'dan Bekar Gençlere Büyük Müjde

Hüda-Par Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök, evlenmeyi düşünen fakir gençlere çeyiz yardımı yapacaklarını söyledi.

07.02.2014 09:43  Güncelleme: 09:48

Hüda-Par'dan bekar gençlere 'Evlilik Yardımı' Müjdesi.
HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök, sosyal projelerde ayrı bir önem verecekleri belirterek, evlenmeyi düşünen fakir gençlere çeyiz yardımı yapacaklarını söyledi.
Gençler, HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök'ü ziyaret ederek, tebrik, dilek ve temennilerini bildirdiler. Gençlerin ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Dr. Aydın Gök, fiziki ve bedensel olarak en güçlü dönem gençlik evresi olmasına rağmen manevi ve sosyal açıdan en fazla yardım ve desteğe ihtiyaç duyulan dönemin gençlik dönemi olduğunu söyledi. HÜDA PAR olarak belediye yönetim anlayışlarında, sosyal projelerde gençlere ayrı bir önem verecekleri belirten Gök, "Yerel ekonomik hayatın canlandırılması ile gençlerimize hem yeni çalışma alanları, iş imkanları açacağız hem de sosyal projelerimizle gençlerimize maddi ve manevi destek olacağız. Mesela evlenmeyi düşünen fakir gençlerimize çeyiz yardımı yapmayı düşünüyoruz. Gençlerimizle ilgili güzel projelerimiz var ve ilerde inşallah bu projelerimizi gençlerimizle paylaşacağız." dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Hüda-Par'dan Bekar Gençlere Büyük Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement