Hüda-Par "Kaçaklara Neden Olan Hortumları Keseceğiz" - Son Dakika
Politika

Hüda-Par "Kaçaklara Neden Olan Hortumları Keseceğiz"

Hüda-Par "Kaçaklara Neden Olan Hortumları Keseceğiz"

Hüda-Par Batman Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Gök ile İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarının katıldığı kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

09.01.2014 12:58  Güncelleme: 12:59

Hüda-Par Basın Toplantısı düzenledi.

HÜDA PAR İl yönetimi, Batman Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Gök ile diğer İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarının katıldığı kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.
Başkan adayı Aydın Gök yaptığı konuşmada, seçimi kazanmaları halinde ümitsizlik ve karamsarlığın, rüşvet ve yolsuzluğun, adam kayırma ve yandaşlığın, başı boşluk ve düzensizliğin, partizanlık ve tarafgirliğin hakim olduğu yönetim anlayışı yerine umudun ve iyimserliğin, doğruluk ve dürüstlüğün, adalet ve hakkaniyetin hakim olacağı yönetim anlayışını vaat ettiklerini söyledi.

'ÖNCELİKLE HORTUMLARI KESECEĞİZ'

"Birileri bol keseden, yaldızlı sözlerle vizyon projeleri sıralamamızı bekleyebilir. Bunun hayata geçirilebilmesi için kasaların dolu olması gerekir. Evvela Belediyelerin kasasına bağlanan ve kaçaklara sebep olan hortumları kesmek lazım. Belediye imkânlarını aileye, yandaşa, yoldaşa, ideoloji ve partilere kurban edip halkın şikâyetlerine karşı bahane uydurma devri geçti" diyen Aydın Gök, Belediyelerde hizmet üretemeyenlerin siyasi kimliklerini bahane edip, beceriksizliklerini örtbas etmek için yerelde partizanlık yaptıklarını, "sokaklarda kavga ediyoruz" denilerek hizmet talep eden yandaşların dahi susturulduğunu belirtti.
Batıdaki şehirlerin hizmet ayrıntıları üzerinde durduklarını ve modern şehircilik projelerini tartıştıklarını anlatan Gök, bizde ise halâ asfalt olayının aşılamadığını belirterek bu nedenle halkın talep ve ihtiyaçlarını bilen, dilini ve dinini savunacak yönetime ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Dr. Aydın Gök, konuşmasının sonunda projelerini sıraladıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Hüda-Par 'Kaçaklara Neden Olan Hortumları Keseceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement