Hür-Dava Partisi "Seçimler Hayırlı Olsun" - Son Dakika
Politika

Hür-Dava Partisi "Seçimler Hayırlı Olsun"

Hür-Dava Partisi "Seçimler Hayırlı Olsun"

Hür Dava Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, yaptığı açıklamada "Seçilen Cumhurbaşkanı her kesime eşit davranmalı" dedi.

13.08.2014 11:26

Hür Dava Partisi İl Başkanı M. Emin Doğru yaptığı açıklamada, halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanın her kesime eşit davranması gerektiğini belirtti.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Başkanlığı, halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanının bütün halkı temsil edip her kesime eşit mesafede davranması ve yetkilerini topluma olumlu yönde kullanmasını beklediklerini yazılı bir basın açıklama ile ifade etti.

Hüda-Par Batman İl Başkanı M. Emin Doğru tarafından yapılan açıklamada, "Halk olarak bir seçimi daha geride bırakmış bulunmaktayız. Halkımız bazı sınırlar içinde dahi olsa serbest bırakılıp tercihini sandığa yansıttı. Halkın tercihine saygı duymak gerekir. Bölge olarak zor bir süreçten geçmekteyiz. Seçilen Cumhurbaşkanının bütün halkı temsil edip her kesime eşit mesafede davranması ve yetkilerini topluma olumlu yönde kullanmasını bekliyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminin sıkıntısız bir şekilde tamamlanması bizleri sevindirmiş bulunmaktadır. Seçim sonucunun hayırlara vesile olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Hür-Dava Partisi 'Seçimler Hayırlı Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement