İsrail Muhalefet Lideri Yair Lapid, Netanyahu'yu Eleştirdi - Son Dakika
Politika

İsrail Muhalefet Lideri Yair Lapid, Netanyahu'yu Eleştirdi

İsrail Muhalefet Lideri Yair Lapid, Netanyahu\'yu Eleştirdi

İsrail muhalefet lideri Yair Lapid, Başbakan Netanyahu'yu hedef alarak, hükümetin yönetme kapasitesi olmadığını ve Netanyahu'nun da uygun olmadığını söyledi. Lapid, Yesh Atid Partisi olarak hükümet değişikliğini desteklediklerini ve üç bakanlarının ulusal birlik hükümetine katıldıklarını belirtti.

08.01.2024 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail muhalefet lideri Yair Lapid, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu hedef alarak, "Hükümet ülkeyi yönetecek kapasitede değil ve Netanyahu da ülkeyi yönetmeye uygun değil" dedi.

İsrail muhalefet lideri Yair Lapid, bir kez daha İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu hedef aldı. Lapid, Benny Gantz, Gadi Eizenkot ve Gideon Saar'a hükümetten ayrılmaları çağrısında bulunarak, "Hükümet ülkeyi yönetecek kapasitede değil ve Netanyahu da ülkeyi yönetmeye uygun değil" dedi.

Lideri olduğu Yesh Atid Partisi'nin seçimler yoluyla ya da alternatif bir hükümet kurarak hükümet değişikliğini desteklemeye hazır olduğunu aktaran Lapid, üç bakanının ülkenin iyiliğini düşünerek ulusal birlik hükümetine katıldıklarını belirtti. - TEL AVİV

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İsrail Muhalefet Lideri Yair Lapid, Netanyahu'yu Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement