İYİ Parti'nin Ordu adayı Enver Yılmaz'ın "Seçim öncesi evrakları yakıyorlar" iddiası - Son Dakika
Politika

İYİ Parti'nin Ordu adayı Enver Yılmaz'ın "Seçim öncesi evrakları yakıyorlar" iddiası

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, yerel seçimlere saatler kala sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı. Paylaşımdaki videoda bazı kağıtların boş bir arazide yakıldığı görülürken, Yılmaz duruma tepki göstererek, ''Bu telaş niye? Panik halde, yaktığınız evraklar içerisinde, belediye şirketlerinin usulsüz ihale dosyaları mı var?'' sorusunu yöneltti.

30.03.2024 00:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, pazar günü yapılacak yerel seçime saatler kala X'teki sosyal medya hesabından, yeşil iş montu giymiş bazı kişilerin, çok sayıda kağıdı yaktığı bir video paylaştı.

"YANGINDAN ALELACELE NEYİ KAÇIRIYORSUNUZ?"

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORKENT'in logosunun yer aldığı bir araçtan atılan kağıtların yakıldığı videoyu paylaşıp duruma tepki gösteren Yılmaz, "Bu telaş niye? Panik halde, yaktığınız evraklar içerisinde, belediye şirketlerinin usulsüz ihale dosyaları mı var? Yangından alelacele neyi kaçırıyorsunuz? Bu evrakları neden ateşe attınız?" ifadelerini kullandı.

İYİ Partili büyükşehir adayı videoyu paylaşıp tepki gösterdi: Evrakları neden yakıyorsunuz?
İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz

"BUNLAR RANT EVRAKLARI MI?"

Yılmaz paylaşımında, "Neden bir kamyonet dolusu evrakı, kağıdı geri dönüşüme vermek yerine yakmayı tercih ettiniz? Yoksa bu çuvalların içerisinde şaibeli ihaleleriniz, belli gruplara sağladığınız rant evrakları mı var? Bu evrakların içerisinde kamuoyundan gizlediğiniz ne var?" dedi.

"TÜM SAVCILARI GÖREVE DAVET EDİYORUM"

İYİ Partili Yılmaz, "Günlerdir meydanlarda dile getirdiğim usulsüzlüklerinizin, yolsuzluklarınızın ortaya çıkmasından mı korktunuz? Tüm savcıları göreve davet ediyorum. Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORKENT A.Ş. acil incelensin. Ordu bu harami düzeni hak etmiyor." şeklinde konuştu.

İYİ Partili büyükşehir adayı videoyu paylaşıp tepki gösterdi: Evrakları neden yakıyorsunuz?

"OTOGAR ALANINA NE YAPIYORSUNUZ?"

Şüpheli görüntülerle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama daha yapan Yılmaz, "O yakılan sadece bir bölümü. Bunun önü ve arkası da var. O görmüş olduğunuz kamyonetin içi tamamen evrak dolu." dedi. 2 ay önce adaylığı gündeme geldiğinde kamuoyuna bazı sorular yönelttiğini belirten Yılmaz, "Otogar alanına ne yapıyorsunuz? O projeyi kamuoyuyla paylaşır mısınız? Projede ne var, hala kimse bilmiyor." ifadelerini kullandı.

"BU PANİK NİYE?"

İYİ Partili Yılmaz paylaşımının devamında şunları söyledi:"Büyükşehir belediyesinin defterleri, evrakları, resmi hesapları, sosyal medya hesapları, bilgisayarları, hard diskleri şu anda yakılıyor, imha ediliyor, kaçırılıyor, virüs atılmak suretiyle kontrollerinin sağlanmaması yönünde tedbir alınmaya gayret gösteriliyor. Bu panik niye? Neyi saklıyorsunuz?"

İYİ Parti\'nin Ordu adayı Enver Yılmaz\'ın "Seçim öncesi evrakları yakıyorlar" iddiası
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Politika

Son Dakika Politika İYİ Parti'nin Ordu adayı Enver Yılmaz'ın 'Seçim öncesi evrakları yakıyorlar' iddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Fırat Duran: Usulsüz ihale yapsalar belge niye tutsunlar da yaksınlar arkadaş? 135 67 Yanıtla
    huseyin ergun: Bunlar Enverin ateşi olmasın. Önceden kalan koltuk acısı. Yakmış adamın içini. 49 39 Mert Gürol: Çapsız hüseyin ne demişler yazsana buraya 0 2 huseyin ergun: Orkent konuyla ilgili basın açıklaması yapmış. Aslını okuyun sonra, daha doğru yorum yaparsınız. 1 0
  • huseyin ergun: Ödeme evraklarının saklanma süreleri bellidir. Burada bir tiyatro var. Çıkar ortaya. 52 15 Yanıtla
  • murat özdemir: Yazık, sakat galiba... Aklına başka bişey gelememiş ?? 17 29 Yanıtla
  • ismail seçkin: Kim bu devletin 1 kuruşuna göz dikip milyonların hakkını yiyor ve usulsüz işlemler ile zengin oluyorsa her iki cihanda iki yakası bir araya gelmesin. En büyük belalar onun üzerine olsun. Amin. 22 1 Yanıtla
  • Harun Gür: Kime oy vereceğime şimdi karar verdim.Kararsızdım. 13 0 Yanıtla
    huseyin ergun: Orkentin basın açıklamasını oku karar ver. Kararını verip te ayak yapıyorsan hiç de zahmet etme. Laftan anlamazsın zaten 0 2
  • Zafer El: 25 senedir aynı filim İsrail Amerika İngiltere güzel senaryo yazmış figuranlarda güzel oynuyor. maşallah ( Saddam, humeyni, eset) e verilen senaryolar gibi birgün sizinde fişinizi çekerler oynamaya devam milletin canı çıktı az kaldı 8 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement