İzmir'de Yasa Dışı Silah Ticareti Operasyonu: 8 Tabanca ve 3 Tüfek Ele Geçirildi - Son Dakika
Politika

İzmir'de Yasa Dışı Silah Ticareti Operasyonu: 8 Tabanca ve 3 Tüfek Ele Geçirildi

İzmir\'de Yasa Dışı Silah Ticareti Operasyonu: 8 Tabanca ve 3 Tüfek Ele Geçirildi

İzmir'de düzenlenen yasa dışı silah ticareti operasyonunda 8 ruhsatsız tabanca ile 3 tüfek ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı silah ticaretini engellemek amacıyla çalışma yaptı. Yapılan operasyonlarda 8 tabanca, 3 tüfek, 11 fişek, silah yapımında kullanılan malzemeler ve 186 bin lira ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve 4'ü tutuklandı, 1'i ise serbest bırakıldı.

31.10.2023 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de düzenlenen yasa dışı silah ticareti operasyonunda 8 ruhsatsız tabanca ile 3 tüfek ele geçirildi, gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yasa dışı silah ticaretinin engellenmesine yönelik çalışma yaptı.

Ekiplerce belirlenen iki adrese düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda 8 ruhsatsız tabanca, 3 tüfek, bu silahlara ait 11 fişek, silah yapımında kullanılan malzemeler ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 186 bin lira ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, 1'i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İzmir'de Yasa Dışı Silah Ticareti Operasyonu: 8 Tabanca ve 3 Tüfek Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement