KAMU Başdenetçisi Şeref Malkoç, Özbekistan'da Cumhurbaşkanlığı seçimine gözlemci olarak katılacak - Son Dakika
Politika

KAMU Başdenetçisi Şeref Malkoç, Özbekistan'da Cumhurbaşkanlığı seçimine gözlemci olarak katılacak

KAMU Başdenetçisi Şeref Malkoç, Özbekistan\'da Cumhurbaşkanlığı seçimine gözlemci olarak katılacak

KAMU Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, Özbekistan Merkezi Seçim Komisyonu tarafından 9 Temmuz'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı erken seçimine uluslararası gözlemci olarak davet edildi. Malkoç, davet üzerine 7-9 Temmuz tarihleri arasında Özbekistan'a giderek, seçime gözlemci olarak katılacak.

06.07.2023 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAMU Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, 9 Temmuz'da Özbekistan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı erken seçimine uluslararası gözlemci olarak katılacak.

Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, Özbekistan Merkezi Seçim Komisyonu tarafından 9 Temmuz'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı erken seçimine, uluslararası gözlemci olarak davet edildi. Daha önce Yüksek Seçim Kurulu'nda görev yapan Malkoç, 2014 Yerel Seçimleri, 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ile 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri'ne katkıda bulundu. Malkoç, davet üzerine 7-9 Temmuz tarihleri arasında Özbekistan'a giderek, seçime gözlemci olarak katılacak.


Kaynak: DHA

Son Dakika Politika KAMU Başdenetçisi Şeref Malkoç, Özbekistan'da Cumhurbaşkanlığı seçimine gözlemci olarak katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement