Kemer Belediye Başkanı Seçim Zaferini Kızıyla Zeybek Oynayarak Kutladı - Son Dakika
Politika

Kemer Belediye Başkanı Seçim Zaferini Kızıyla Zeybek Oynayarak Kutladı

Kemer Belediye Başkanı Seçim Zaferini Kızıyla Zeybek Oynayarak Kutladı

Antalya'nın Kemer ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, seçim zaferini kızı Tülay Civelek ile karşılıklı olarak zeybek oynayarak kutladı.

01.04.2024 10:51  Güncelleme: 11:05

Antalya'nın Kemer ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan ve Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, seçim sonucunu kızı Tülay Civelek ile karşılıklı olarak zeybek oynayarak kutladı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından dün akşam saatlerinde Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun seçimi kazanmasının hemen ardından yüzlerce vatandaş Kemer Belediyesi önünde toplandı.

Seçim bürosundan Kemer Belediyesi önüne kadar yürüyerek vatandaşları selamlayan Başkan Topaloğlu'na eşi Fikriye Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül ve eşi Hale Gül, partililer, belediye meclis üyesi adayları ve vatandaşlar eşlik etti.

Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi önünde kurulan sahneye çıkarak burada bir konuşma yaptı. Seçimin herhangi bir olay yaşanmadan tamamlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Topaloğlu, seçimi Kemer halkının kazandığını belirterek yaptıkları hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. Topaloğlu, "Kemer hizmete oy verdi. Bize oy vereni de vermeyeni de kucaklıyor ve bağrımıza basıyoruz. Sizleri seviyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Topaloğlu, kızı Tülay Civelek ile karşılıklı olarak zeybek oynadı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ayrıca yaptığı açıklamada, vatandaşların Kemer Belediyesi'ne kutlama için çiçek göndermek yerine hayır kurumlarına bağışta bulunması çağrısında da bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kemer Belediye Başkanı Seçim Zaferini Kızıyla Zeybek Oynayarak Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement