Kılıçdaroğlu, İsmail Saymaz'ın sorusuna çok sinirlendi - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, İsmail Saymaz'ın sorusuna çok sinirlendi

Seçimden yenilgiyle ayrılmasından sonra katıldığı canlı yayında değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci İsmail Saymaz'ın "Seçimi neden kaybettiğinize dair 12 gün boyunca bir açıklama yapmadınız. Şuanda da bir açıklama yapmıyorsunuz. Bir rapor çıkardınız mı? Seçimi neden kaybettiniz?" sorusu karşısında bir hayli sinirlendi.

10.06.2023 10:13  Güncelleme: 11:28

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunun ardından ilk kez katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"SEÇİMİ NEDEN KAYBETTİNİZ?"

Gazeteci İsmail Saymaz, program boyunca gergin olduğu gözlenen Kılıçdaroğlu'na "Seçimi neden kaybettiğinize dair 12 gün boyunca bir açıklama yapmadınız. Şuanda da bir açıklama yapmıyorsunuz. Bir rapor çıkardınız mı? Seçimi neden kaybettiniz?" sorusunu yöneltti.

"ANLATAMIYORUM GALİBA"

Kılıçdaroğlu bu soruya, "Anlatamıyorum galiba... Seçimi kaybetmemizde kır ve kent oylarının farklı olmasının etkisi var" yanıtını verdi. Bunun üzerine devreye giren Saymaz, "Bu zaten biliniyordu efendim" dedi.

"NEREDEN BİLİYORDUNUZ?"

Gerildiği gözlenen Kılıçdaroğlu, Saymaz'a "Nereden biliyordunuz?" sorusunu yöneltti. Saymaz da buna karşılık "21 yıldır bütün seçimlere baktığımızda CHP kırda hep az oy alıyor. Bu sürpriz bir durum değil ki" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, İsmail Saymaz\'ın sorusuna çok sinirlendi

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, İsmail Saymaz'ın sorusuna çok sinirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • Yunus Günel: Rabbim şükür olsun ki ben bu adama oy vermedim. 273 83 Yanıtla
  • Radon Radon: Bunun her tarafi sinirlense ne olur 214 46 Yanıtla
  • Özcan Kuvan: Sayın Kılıçtaroğlu yeter artık ya hakkaten yeter. Yirmi senedir ekonomik kötü gidişatın suçu sana atıldı,bütün olumsuzlukların suçu sana atıldı. Daha kendini savunamıyorsun kaç tane seçim kaybettin olmuyor işte zorlama artık yeter daha. Zaten senin o koltuktan kalkmanı Cumhur Başkanıda istemez elli tane seçim olsa senin önünde kazanacak. 223 34 Yanıtla
  • Hakan Uzuner: Yeter artık kardeşim. Kaybettiğin kaçıncı seçim. Tamam oyunu artırdın ama yetmiyor. Yeni yüzlere ihtiyaç var. Artık koltuğunu devretmelisin.... 154 28 Yanıtla
  • ertuğrul şahin: Rabbin kılıçdaroğlunu ve onun gibileri CHP nin başından eksik etmesin. 142 37 Yanıtla
    Ender Çetin: Amin amin amin inşallah reisle birlikte durmak yok yola devam 52 14
  • Gokhan Arslan: Yine Chp ye oy vermeyenleri Antidemokat olarak goruyor. Uslup yerinde ise makarnaci gobegini kasiyan seviyesi dusuk olarak goruyor Zihniyetin cok acik C halk Partisi olmaktan ciktiniz KAYBETTIN. Bu kadar vatan icin iyi dusunmuyenleride yanina alarak KAYBETTINIZ. 136 20 Yanıtla
  • EKREM Korkmaz: Ben aday olsaydım chpden aynı oyu alırdım! Birşey yazmama da gerek yok 121 9 Yanıtla
  • Serkan Basar: Sende kırda patates dagıt sanada oy versinler 50 76 Yanıtla
    Hbo Hbo: Serkan Patates basar ?? 11 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement